• Свеж
Наставен модел, 110 см мултифункционален модел за обука за нега на пациенти, Напредна обука за медицински сестри, старо женски маникин за медицинска медицинска обук?
zoom_in

Наставен модел, 110 см мултифункционален модел за обука за нега на пациенти, Напредна обука за медицински сестри, старо женски маникин за медицинска

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Одлично за училиштата, болниците, визуелните помагала во наставата по физичко здравје Може да се користи во практики на терапија или класа на колеџ анатомија. Режим на обука за одржување : Нов режим за обука за одржување со целосна функционалност и тестирање на материјали. Карактеристики : Лесен за употреба, лесен за употреба, лесен за расклопување, практичен и издржлив. Постојат повеќе од 20 видови на функции, така што тоа е вашиот најдобар избор. Може да се користи за деловни и индустриски, здравствени, лабораториски и животни науки, медицински материјали и еднократна употреба и едукација и едукативни материјали. Совршено за класа на анатомија и физиологија! Овие модели на анатомски учење се одличен и забавен начин за создавање раце на околината за учење во кој било амбиент! Sdescription : Моделот е изработен од ПВЦ материјал и се фрла со употреба на калап од не'рѓосувачки челик. Карактеристиките се реална слика, реална работа, структурни стандарди и издржливост. Тоа е нов производ со напредна технологија, целосни функции и фини материјали. Може да се користи за деловна и индустриска здравствена заштита и наука за живот Медицински материјали за еднократна употреба и образование и едукација Главни карактеристики под сопственост : 1, измијте го лицето и бањата во кревет2, oral care3, tracheostomy care4, nasal feeding5, oxygen inhalation therapy6, gastric lavage7, chest puncture8, pneumothorax9, cardiopulmonary chest resuscitation first aid10, intravenous blood transfusion11, liver puncture12, abdominal puncture13, bone marrow aspiration14, lumbar puncture15, deltoid injection16, intravenous injection17, Машка катетеризација18, поткожна инјекција на делтоиден мускул19, инјектирање на мускулите на колкот20, интравенска инфузија21, грижа за градите22, венипунктура23, интракардијак инјекција.

Поврзани производи..