• Свеж
Ескирла Кожа Повторно Боење Боја, Избледени, Испукани, Пилинг И Изгребани Кожни Каучи, Брод или, Мебел, Кафеава
zoom_in

Ескирла Кожа Повторно Боење Боја, Избледени, Испукани, Пилинг И Изгребани Кожни Каучи, Брод или, Мебел, Кафеава

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

● ЛЕСНО ЗА НАНЕСУВАЊЕ-Користете крпа за прсти, кремаста текстура, ја зачувува убавината на кожата и ја обновува еластичната мекост € ОДЛИЧНО за ФИКСИРАЊЕ НА КОЖА q - гребнатини, пукнатини, пилинг, дупки, рипови, изгореници, оштетувања на миленичиња и избледена боја. Работи на кожа и синтетичка вештачка кожа. € АПЛИКАЦИЈА - Погоден За пластика или која било тврда површина, како што се декорација и тапацир на автомобил, мебел, кожна облека, , , седиште за мотоцикл, багаж, чизми, седла итн. Кожна кожа-Поправки избледена, изгребана и истрошена кожа повторно да изгледа ново. Направено За Мешање, Изглед и чувство исто како кожа. и нема да се избрише!. ● ВРВЕН КВАЛИТЕТ - Изработени од висококвалитетни материјали, без токсични, лесни за носење и не се лесни за бледнеење и издржливи. ● ЛЕСНО ЗА НАНЕСУВАЊЕ-Користете крпа за прсти, кремаста текстура, ја зачувува убавината на кожата и ја обновува еластичната мекост. € ОДЛИЧНО за ФИКСИРАЊЕ НА КОЖА q - гребнатини, пукнатини, пилинг, дупки, рипови, изгореници, оштетувања на миленичиња и избледена боја. Работи на кожа и синтетичка вештачка кожа. € АПЛИКАЦИЈА - Погоден За пластика или која било тврда површина, како што се декорација и тапацир на автомобил, мебел, кожна облека, , , седиште за мотоцикл, багаж, чизми, седла итн. Кожна кожа-Поправки избледена, изгребана и истрошена кожа повторно да изгледа ново. Направено За Мешање, Изглед и чувство исто како кожа. и нема да се избрише!. ● ВРВЕН КВАЛИТЕТ - Изработени од висококвалитетни материјали, без токсични, лесни за носење и не се лесни за бледнеење и издржливи. Опис : - + КОЖА + - Поправки избледени, изгребани и истрошени кожа повторно да гледаме нови. Направено За Мешање, Изглед и чувство исто како кожа. и нема да се избрише! - +ВРВЕН КВАЛИТЕТ - Изработени од висококвалитетни материјали, без токсични, лесни за носење и не се лесни за бледнеење и издржливи.

- Weight:
30ML
- Item Form:
cream/paste
- Suitable for:
leather surfaces
- 【HOW TO USE】:
- . Clean the leather first before applying , for best results use Leather Clean - This is because cleans the leather to remove , but also opens up the pores of the leather so the Re-Coloring Balm will take to the leather in a better fashion.:
- . Rub into the leather in a circular motion to ensure . This is enough to completely the color. Take a clean cloth and then the surface of the leather. Make sure there is no excess Balm left on the leather.:
- . After ing, the leather becomes colorfast.:
Package Includes:
1 Piece Leather Recoloring Balm:

Поврзани производи..