• Свеж
Поставете сад за декоративни декоративни декоративни декоративни декорации рамен 8 Домаќин парчиња сад за лето слоевит десктоп украс Рустикални дрвени ленти за м?
zoom_in

Поставете сад за декоративни декоративни декоративни декоративни декорации рамен 8 Домаќин парчиња сад за лето слоевит десктоп украс Рустикални

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Овие летни украси се цврсти и издржливи, не се лесни за кршење и избледени, и тие ќе изгледаат добро долго време Централна табела за табели за маса, табела за табели, центар за Божиќни в Valentубени, центар за кафе, три фиока за три нивоа. Материјал : Дрво симпатично централно место за масички за кафе -ленти за вратоврски Тркалезни послужавни таблички потресени табела за таблички за дневна соба. Летни тркалачки иглички, дрвени украси за мушка или други предмети што се ставаат, и исто така се одлична опција за подароци. Дрвени јајца за украсување на тркалезна метална послужавник 5 велигденски јајца рустикални зимски украси за дома. Дизајните и боите ќе имаат боја на лето. Рустикална метална лента вратоврска за сервисирање на овој декор на палетата додава карактер на рустикални и стилови на фарма во куќата; 1. Содржина на пакетот : Пакетот содржи 12 парчиња летни дрвени знаци со различни форми и модели на текст, овие летни украси се цврсти и издржливи, не се лесни за кршење и избледени, и тие ќе изгледаат добро долго време. Разновидна употреба : Декорацијата на фиоката за ниво е изработена од дрво и обоена со убави обрасци како пастелни бои ,.

Поврзани производи..