• Свеж
Кутија За Накит Со Кристални Накит Цилу Кутија За Накит Галванизирана Кутија За Накит Со Кристални Кристали Организатор Обетки Прстени Нараквици Кутија За Склади?
zoom_in

Кутија За Накит Со Кристални Накит Цилу Кутија За Накит Галванизирана Кутија За Накит Со Кристални Кристали Организатор Обетки Прстени Нараквици

DEN 335.84

Стока
check Во продавницата

Кристална Кутија За Накит Има Широк Спектар На Апликации И Може Да Се Користи За Организирање Кутии За Сувенири За Накит, Украси, Прстени, Обетки, Колекционерски Предмети И Монети Кристална Кутија За Накит Повеќенаменски, Може Да Се Користи Како Подароци За Божиќни Родендени, Украсување На Маса За Облекување, Накит За Прикажување, Парчиња Од Свадбениот Центар, Домашни Работни Површини, Декорација На Соблекувалната. Кристална Кутија За Накит Површината На Стаклото На Огледалото Е Украсена Со Двојни Кристални Монистра, Што Е Цврсто И Не Е Лесно Да Се Оштети, А Прицврстувањето Не Е Лабаво. Кристална Кутија За Накит Прекрасен Изглед, Извонреден Врежан Кристал, Рачно Изработен Кристал, Дизајниран Со Повеќестепен Ефект На Пламен, Што Е Повеќе Блескаво. Кристална Кутија За Накит Дното На Кутијата За Накит Има Дебели, Нелизгачки Заоблени Агли, Кои Можат Да Го Заштитат Производот И Да Спречат Оштетување На Домот. Прекрасен изглед, извонреден врежан кристал, рачно изработен кристал, дизајниран со повеќестепен ефект на пламен, што е повеќе блескаво. Површината на стаклото на огледалото е украсена со двојни кристални монистра, што е цврсто и не е лесно да се оштети, а прицврстувањето не е лабаво. Има широк спектар на апликации и може да се користи за организирање кутии за сувенири за накит, украси, прстени, обетки, колекционерски предмети и монети. Повеќенаменски, Може да се користи Како Подароци За Божиќни родендени, украсување на маса за облекување, накит за прикажување, парчиња од центарот за венчавки, домашни работни површини, декорација на соблекувалната.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Crystal Jewelry Box
Material:
Electroplated Iron + Crystal
Weight:
Approx. 265g/9.3oz
Product Size:
Approx. 9 x 10cm/3.5 x 3.9in
Scope of Application:
Christmas Birthday Gifts, Household Counters, Etc
Package List:
1 x Crystal Jewelry Box:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..