• Свеж
Џетбраво Блинг Пилула Контејнер Кристали Пилула Случај Херметички Кристал Држач Пилула Пренослив Џеб Пилула Организатор Случај Водоотпорен Мини Пилула Шише За С?
zoom_in

Џетбраво Блинг Пилула Контејнер Кристали Пилула Случај Херметички Кристал Држач Пилула Пренослив Џеб Пилула Организатор Случај Водоотпорен

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

[Држач за Пилули За сјај] ќе добиете 3 контејнери за мини пилули, кои изгледаат модерно и сјаат Тие се лесни и полни со кристали од кристали, компактен предмет за носење. [Водоотпорен и Херметички] нашата преносна кутија за апчиња е дизајнирана со 3 различни бои, црна, АБ шарена, розова, кои се ефикасни во антиоксидација. Тие се водоотпорни, херметички и отпорни на абење, можат добро да ги заштитат вашите апчиња. [Цврст Материјал] нашите кутии за пилули од кристали се изработени од алуминиумска легура и кристал, многу цврсти и издржливи за употреба. Изгледа посебно и стилски, исто така добра декорација за вашиот привезок. [Пренослив Дизајн] нашата футрола за пилули со кристали има мини големина, 4, 2х2см и само тежи 18гр (со вреќа за пакување). Лесен е и лесен за носење. Можете да го закачите на вашиот ранец, приврзок за клучеви, јамка за појас и многу повеќе. И можете да ги користите вашите апчиња во секое време и насекаде. [Широко Се Користи] можете да го користите ова мало шише со апчиња за складирање на различни апчиња, така што ќе можете да го користите во секое време и насекаде, вклучително и патување на отворено или кампување. Можете исто така да чувате што било што треба да биде скриено или заштитено. Список на делови : 3 € Контејнери За Пилули За Блинг (Црна, Аб Шарена, Розова)Спецификација На Производот : Име На Производ : Материјал За Контејнери За Пилули : алуминиумска легура + кристал тежина : 18g (со вреќа за пакување)Големина : шише со лекови (4.

Product Name:
Bling Pill Container
Material:
aluminum alloy + rhinestone
Weight:
18g (with packaging bag)
Size:
medicine bottle (4.2x2cm); key ring 2cm (diameter)
Function:
waterproof, sealing, wind pulling
Color:
Black, AB Colorful, Pink
Notes:
1.There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
2.Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :

Поврзани производи..