• Свеж
Автоматско контролор на вода за полнење на вода автоматско врвно ниво на контролор на ниво на вода прилагодливо монтирање на плови вентил за материјали за миленич?
zoom_in

Автоматско контролор на вода за полнење на вода автоматско врвно ниво на контролор на ниво на вода прилагодливо монтирање на

DEN 167.52

Стока
check Во продавницата

Овој систем за автоматско врвно е лесно да се инсталира на вашиот аквариум Вентил за плови за рачно прилагодување, нема друга алатка, без метални завртки, без корозија. Доаѓа со О-прстен, може да исполни 16/12 цевка за вода, не протекува. Тој е погоден за аквариумот што е под дебелина под 15мм. Прилагодливиот опсег на нивото на водата е 0,5-15 см. Заградата е изработена од висококвалитетен материјал, стабилна и доволно тешка, не е лесно тропана. Опис : Системот за автоматско врвно е лесно да се закачи на вашиот аквариум, тој може автоматски да ја пополни и исклучи влезната вода. Вие го направите тоа да одговара на широк спектар на позиции и височини. Спецификација : Тип на ставка : Аквариум автоматски контролер на вода Материјал : акрилик + Боја на пластична ставка : Како слики прикажани на плови на вентилот за плови : Приближно. 4 x 5,6 cm / 1,6 x 2,2 инчи Тежина на пакетот : приближно. 66 G пакет вклучуваат : 1 * Филер за вода 3 * Додаток 1 * Заграда Забелешка : Ве молиме, дозволете грешка од 1-2 см поради рачно мерење. Ве молиме, проверете дали не ви пречи пред да понудите.

Item Type:
Aquarium Auto Water Controller
Material:
Acrylic + Plastic 
Item Color:
As Pictures Shown
Float Valve Size:
Approx. 4 x 5.6 cm / 1.6 x 2.2 inch
Package Weight:
Approx. 66 g 
Package Include:
 
1 * Water Filler:
3 * Accessory:
1 * Bracket:
Note:
Please allow 1-2 cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid.:

Поврзани производи..