• Свеж
Винил Гира Тежина Пар 2 тегови, Мултифункционална Мрена Со Повеќе Спецификации, Тренинг За Мускули На Раката Опрема За Фитнес Вежби За Кревање Тегови За Домашна Тер
zoom_in

Винил Гира Тежина Пар 2 тегови, Мултифункционална Мрена Со Повеќе Спецификации, Тренинг За Мускули На Раката Опрема За Фитнес Вежби За

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

1Дизајн против Тркалање : дизајн Против тркалање за да се избегне тркалање предизвикано од навалување на земјата или надворешна сила.Безбеден И Здрав Нашите тегови се изработени од пвц + мешавина од песок од железо + арматура, нетоксични и без мирис, отпорни на абење.So издржлив : Изградена густа гума во форма на шестоаголник, неговиот дизајн помага да се ублажат повредите, вдлабнатините на подовите и спречува глупавото ѕвоно да се тркала. Висококвалитетната генијалност значи дека нашата тежина ќе ви трае во текот на годините.Топла Фитнес Алатка Користи Пренослив И Практичен, Погоден за жени или дете на фитнес слабеење или вежбање. Дополнително, тегови се чисти во боја, мали и убави,што е посебен подарок за другите.Апликација : широко користете ги во канцеларија, дома, дури и вие сте на службено патување, ставете ги во торбата и ќе бидете изненадени од тоа колку се лесни. Опис На производот Карактеристики : Материјал : Изработен од пвц + песок железо мешавина + арматура, потрајни. Дизајн против Тркалање : дизајн Против тркалање за да се избегне тркалање предизвикано од навалување на земјата или надворешна сила. Пренослив : Лесен за носење, лесен за движење насекаде, во секое време. Мешавина од песок-железо исполнета со арматура од + 8мм за да се обезбеди целосна тежина И издржливост Спецификации : Материјал : пвц, мешавина од песок, боја на арматура : Жолта, розова, зелена Спецификација : 1.

1.5 / 2 / 2.5 / 3kg:
Application:
Exercise all muscles
Package included:
1pair x dumbbells:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Free weights are essential to staying fit because you can utilize them wherever, whenever. With this exercise weight, you don’t need a fancy gym or professional fitness equipment. Use it in your home, outdoors, in a studio, or in a hotel.:
▲ If you receive any questions about the product, you can leave us a message and we will get back to you within 24 hours. :

Поврзани производи..