• Свеж
Bluetooth Телефон Далечински и Контрола на Тарнер на страници - може да се користи и за да се движат видеа за TikTok и Control за да се репродуцира/паузира видеото - може да рабо?
zoom_in

Bluetooth Телефон Далечински и Контрола на Тарнер на страници - може да се користи и за да се движат видеа за TikTok и Control за

DEN 1014.40

Стока
check Во продавницата

【Bluetooth страница Тарнер за ebook】 Не мора да го повлекувате прстот за да ја лизнете страницата за лизгање/вртење кога читате на апликацијата ebook Оваа тренер на страницата i Pad може да се користи за повеќето апликации за е -книги, како што се апликацијата Kinld, читач на книги на Aldiko, Aireader, Foxit PDF читач итн. 【Bluetooth Далечински управувач за Tik Tok - Не треба да го користите прстот за да лизгате видеа кога уживате во Tik Tok. Исто така, овој далечински управувач со Bluetooth ви овозможува да контролирате/паузирам видео на i Pad/i Phone. 【Далечински управувач на камера】 Можете да го користите за да ја контролирате „апликацијата за камера“ за да снимате фотографии и да фотографирате. Ефективното растојание може да биде дури 30ft. 【Други функции】 Контрола на јачината на звукот за вашиот i Phone/i Pad; Контрола на медиуми - Плеј/пауза музика или видео; Лизгајте ја презентацијата на Power Point За некои апликации како што се : MS Power Point, Google Slides, PDF, ACD Види итн. 【Лесно за носење】 Таа е мала, можете да ја чувате во џеб или да го прикачите на клуч. 【Bluetooth страница Тарнер за ebook】 Не мора да го повлекувате прстот за да ја лизнете страницата за лизгање/вртење кога читате на апликацијата ebook. Оваа тренер на страницата i Pad може да се користи за повеќето апликации за е -книги, како што се апликацијата Kinld, читач на книги на Aldiko, Aireader, Foxit PDF читач итн. 【Bluetooth Далечински управувач за Tik Tok - Не треба да го користите прстот за да лизгате видеа кога уживате во Tik Tok. Исто така, овој далечински управувач со Bluetooth ви овозможува да контролирате/паузирам видео на i Pad/i Phone. 【Далечински управувач на камера】 Можете да го користите за да ја контролирате „апликацијата за камера“ за да снимате фотографии и да фотографирате. Ефективното растојание може да биде дури 30ft.

Поврзани производи..