• Свеж
Засилете го регулаторот на напон, стабилен и сигурен траен конвертор на адаптер за LED автомобилски дисплеј за камера за надзор за дигитална фото рамка за пумпа за в?
zoom_in

Засилете го регулаторот на напон, стабилен и сигурен траен конвертор на адаптер за LED автомобилски дисплеј за камера за надзор

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Опремени со автоматски функции за заштита, како што се прекумерна струја, пренапон, прегревање, краток спој и така натаму Дизајниран да биде засилен со органски силика гел, водоотпорен, испоротна прашина и анти -вибрација, употреба на леснотија, да ви донесе поголема погодност. Сеопфатна заштита, совршено погодна за употреба во разни груби околини и постабилни и сигурни. Кога заштитеното коло е небезбедна вредност, вградениот заштитник автоматски го отсекува колото и продолжува со нормална работа кога вредноста се враќа во нормалниот опсег. Погодно е за камери за надзор, печатачи, електричен вентилатор, пумпа за вода, индустриска електрична опрема од различни соодветни напони, итн. Опремена со автоматски функции за заштита, како што се прекумерна струја, пренапон, прегревање, краток спој и така натаму. Дизајниран да биде засилен со органски силика гел, водоотпорен, испоротна прашина и анти -вибрација, употреба на леснотија, да ви донесе поголема погодност. Сеопфатна заштита, совршено погодна за употреба во разни груби околини и постабилни и сигурни. Кога заштитеното коло е небезбедна вредност, вградениот заштитник автоматски го отсекува колото и продолжува со нормална работа кога вредноста се враќа во нормалниот опсег. Погодно за камери за надзор, печатачи, електричен вентилатор, пумпа за вода, индустриска електрична опрема со различни соодветни напони, итн. Опремени со автоматски функции за заштита, како што се прекумерна струја, пренапон, прегревање, краток спој и така натаму. Кога заштитеното коло е небезбедна вредност, вградениот заштитник автоматски го отсекува колото и продолжува со нормална работа кога вредноста се враќа во нормалниот опсег. Дизајниран да биде засилен со органски силика гел, водоотпорен, изолација од прав и анти -вибрации, употреба на леснотија, да ви донесе поголема погодност. Сеопфатна заштита, совршено погодна за употреба во разни груби околини и постабилни и сигурни.

Item Type:
Power Regulator
Material:
Organic Silica Gel + Aluminum
Input Voltage Range:
DC9-20V
Output Voltage:
24V
Rated Output Current:
3A
Output Power:
72W
Protection Level:
IP67
Conversion Efficiency:
Up to 96%
Working Temperature:
-20℃ to +80℃
Installation Line Length:
Approx. 13cm/5.1in
Application:
For LED car display, surveillance camera, electric fan, water pump, motor, photovoltaic energy numerical control equipment, water pump, router, ADSL cat, switch, LED light, digital photo frame, electronic refrigerator, portable DVD, audio, security system, portable tool, printer, Network equipment, various industrial electrical equipment corresponding to voltages, etc.
Package List:
1 xPower Regulator:
Note:
1. In order to ensure the no:

Поврзани производи..