• Свеж
Комплет За Прицврстување на вежба со прав Агол, Додаток За Продолжување На Свиокот Од 90 Степени Тесна Алатка За Поправка На Просторот Електричен Аголен Уред За Ала?
zoom_in

Комплет За Прицврстување на вежба со прав Агол, Додаток За Продолжување На Свиокот Од 90 Степени Тесна Алатка За Поправка На Просторот

DEN 293.60

Стока
check Во продавницата

Стабилна и удобна : инсталацијата на опремата за агол на дупчење без јаже е инсталирана за да ги направи дупките за дупчење постабилни, операцијата е многу едноставна, погодна за работа на мали простори Едноставна инсталација и работа : правиот агол е опремен со рачка која користи стабилна, можете да вежбате дупки од мал простор и непријатен агол. Извонредни материјали : комплет за прицврстување на правоаголна машина за дупчење од 90 степени користи висококвалитетни метални и пластични материјали. Тој е цврст и издржлив, има добра отпорност на топлина, висока механичка цврстина и не е лесен за стареење. 90 степени се вртат : 90 степени на тркалезна рачка свиткана под прав агол, што е погодно за аголот што е тешко да се постигне, вртејќи ја моќноста на вежбата на 90 степени, погодна за тешкотии на местото каде што е тешко да се постигне. Силна и висока торзија : Агол Под Прав агол, држач за заклучување на клучот, силна сила на држење, голема. Спецификација : Тип На Ставка : Прилог За Вежба Со Прав Агол Материјал : Метал И пластика боја : Црна Употреба : Погоден За Мали Алатки За одржување на просторот Список со пакети : 1 x Аголен Уред1 x Клуч Чак1 x Рачка.

Item Type:
Right Angle Drill Attachment
Material:
Metal and plastic
Colour:
Black
Use:
Suitable for small space maintenance tools
Package List:
1 x Corner Device:
1 x Key Chuck:
1 x Handle:

Поврзани производи..