• Свеж
Електрична Алатка За Прилагодување На Хиропрактиката, Електричен Масажер На 'Рбетот Прилагодлива Јачина На Прилагодување На Хиропрактиката Пиштол За Корекција Н?
zoom_in

Електрична Алатка За Прилагодување На Хиропрактиката, Електричен Масажер На 'Рбетот Прилагодлива Јачина На Прилагодување На Хиропрактиката

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

РАЧНА АЛАТКА ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ХИРОПРАКТИКАТА : Обезбедува стабилна и моќна сила, поефикасна и поудобна масажа, погодна за сколиоза, болка во градите и 'рбетот, може да се користи за олеснување на зглобовите, прилагодување на цервикалниот' рбет, масажа на торакалниот 'рбет, масажа на цервикалниот' рбет и масажа на целото тело ПРЕНОСЛИВ КОМПЛЕТ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ХИРОПРАКТИКАТА : Лесен, Безбеден, Издржлив, Пренослив и Цврст, домашна употреба за Секого. 15 минути дневно ќе ја намалат напнатоста на вратот и можат да бидат поефикасни од целосната сесија за хиропрактика. Обезбедува стабилна и моќна сила, поефикасна и удобна. АЛАТКА за ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ХИРОПРАКТИКАТА : вградениот вентилатор со високи перформанси може да ја излади машината за да го продолжи работниот век. Професионален Масажер на ' рбетот, врз основа на принципот на физички пулс и методот на масажа на човечките раце. ПРОФЕСИОНАЛЕН МАСАЖЕР ЗА КОРЕКЦИЈА НА ' рбетот : обезбедена Е Стабилна и силна сила, поефикасна, поудобна масажа. Овој подарок можете да го подарите на роденден или фестивал за да направите уникатно изненадување за некој близок или важен за вас. МАСАЖЕР ЗА ХИРОПРАКТИКА НА ' рбетот : подобрување на болки во зглобовите и грчеви : болки во вратот, болки во грбот, главоболка, вртоглавица, вкочанетост на рацете. Прилагодување ' рбетници, вкочанет вертабрален синдром, нарушувања на движењето, торакален вертебрален синдром, гастроинтестинална дисфункција. Изработка на убавината на телото, на пример, грбави, тортиколис, подигнување на задникот, иное, прсти и други симптоми и одложување на коскената возраст. Спецификација : Тип На Ставка : Електричен Пиштол За Прилагодување На ' Рбетот : Апсстргија : 30 нивоа прилагодливи : 50Н, 100Н, 150Н, 200Н, 250Н, 300Н, 350Н, 400Н, 450Н, 500Н, 550Н, 600Н, 650Н, 700Н, 750Н, 800Н, 850Н, 900Н, 950Н 1000н, 1050н, 1100н, 1150н , 1200н, 1250н, 1300Н, 1350Н, 1400Н, 1450Н, 1500Н КАКО ДА СЕ КОРИСТИ : 1. Изберете соодветна глава и инсталирајте ја на местото каде што се заменува главата2. Вклучете го напојувањето, кратко притиснете го копчето ВКЛУЧЕНО/ИСКЛУЧЕНО за да се вклучи и повторно притиснете за да се исклучи.

Item Type:
Electric Spine Adjusting Gun
Material:
ABS
Strength:
30 levels adjustable
How to Use:
1. Choose a suitable head and install it at the place where the head is replaced:
2. Turn on the power, short press the button ON/OFF to turn on, and press again to turn off.:
3. Adjust the hitting speed, short press the button levels, the screen will display the corresponding hitting speed low levels or medium levels or high levels or super levels or variable levels, choose the appropriate hitting speed according to your needs.:
4. Adjust the maximum number of single consecutive hits, short press the button The number of, the screen displays the corresponding hits 10 times or 20 times or 30 times or unlimited times, choose the appropriate number of single hits according to your needs.:
5. Adjust the single strike strength, short press the button Efforts to+ or Efforts to‑, the screen displays the corresponding hitting strength, select the appropriate hitting strength according to your needs.:
6. Hold the head of the gun against the hit part, pull the trigger to not loosen it, start hitting until the end of the set number of hits for the current time.:
7. After hitting, short press the button ON/OFF to shut down, and unplug the power supply.:
8. To replace the physiotherapy head, it must be turned off first, and the use steps are the same as above.:
Package List:
1 x Chiropractic Gun:
6 x Physiotherapy Head:
4 x Protective Cover:
4 x Cover:
1 x Manual:

Поврзани производи..