• Свеж
Кедиќ 20 парчиња М4х30 Машки Навојни Заврткани Копчиња За Држење На Палецот, 14# Црна Тркалезна Завртка За Стегање Навртки Рачка На Рачката На Палецот Завртки За Елект?
zoom_in

Кедиќ 20 парчиња М4х30 Машки Навојни Заврткани Копчиња За Држење На Палецот, 14 Црна Тркалезна Завртка За Стегање Навртки Рачка

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

①Вредни Завртки За Палецот За Завртки За палецот содржи 20 парчиња м4 х 30мм завртки за палци Заедничките големини и изобилните количини можат да ги задоволат вашите потреби за замена на струг. ●Детали За Димензијата На производот типот На Конецот Е метрички навој М4, теренот на конецот : М4 х 0,7 мм. популарната големина на копчињата со виткање е универзална за повеќето видови проекти за работење метали и продавници за автомобили. Ве молиме проверете ја големината на конецот што ви треба пред да нарачате. ●Врвни Завртки За Копчиња Со Завртки За вртење, завртката За палецот На копчето е изработена од врвна пластика и галванизиран јаглероден челик со силна отпорност на оксидација, отпорна на корозија и ' рѓа, не е лесна за пукање или деформација дури и ако е на висока температура. Копчето за стегање со виткање има мазна и без брусна површина, со рамномерно закосување, што обезбедува удобен зафат и ефект против лизгање. Главата со тркалезно копче е designedономски дизајнирана за да избегне гребење на рацете, лесна и безбедна за употреба. ●Процес на обликување со вбризгување ● конецот е длабок и остар, униформа сила за цврсто заклучување, не е лесен за лизгање. Еднократниот процес на обликување со Вбризгување прави надворешни шестоаголни завртки цврсто комбинирани со тркалезната глава за оптимална издржливост и ефикасност. Доволно растојание за држење на прстите за лесно директно затегнување на завртката обезбедува максимално прилагодување и контрола. Не се потребни алатки, кои ви даваат добро користење на искуството. ●Совршен Избор●Широко се користи во метална работа, поправете држач за микрофон, прикачете телевизор и компјутерски монитори итн. Погоден за обработка на дрво, проекти за продавници за автомобили, механичка опрема, електронска опрема, преса за дупчење, маси за рутер, машина за струг, пила за маса, машини за работилници, врата, шкафчиња, кабинет, држач за решетка, опрема за мебел, инструмент, апарат и така натаму.

Поврзани производи..