• Свеж
Obuyke Airtags 4 Пакет Airtags 4 Пакет 4 Пакет 2pcs Tracker Носење Приврзок За Клучеви За Лоцирање Заштитник На Уредот Компатибилен За Воздушна Ознака Воздушни Ознаки Воздушни Озна?
zoom_in

Obuyke Airtags 4 Пакет Airtags 4 Пакет 4 Пакет 2pcs Tracker Носење Приврзок За Клучеви За Лоцирање Заштитник На Уредот Компатибилен За Воздушна

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Овој производ не е чуден мирис, отпорен на гребење, отпорен на удари, нелизгачки и издржлив Цврсто анти-изгубен, слободен за тока, лесен за носење, без простор. Капакот од висока класа го штити локаторот од судир, паѓање и гребење. Мал по големина и лесен по тежина, пренослив за носење до местото каде што ви треба. Дури и ако се користи долго време, ќе биде удобно и нема да старее. Опис материјал со Високи перформанси, удобен, отпорен на гребење, не се лизга, го штити пронаоѓачот од удар, пад и гребнатини, го прави пронаоѓачот совршено заштитен. Овој случај има самостоен дизајн за лесен за употреба и носење. Карактеристики-Боја : како што е прикажано-Материјал : Силиконска Големина : 7, 50Х3, 60Х0, 80см/ 2, 95Х1, 41Х0, 31ин-Мал по големина и лесен по тежина, пренослив за носење до местото каде што ви треба.- Цврсто анти-изгубен, слободен за тока, лесен за носење, без простор.- Дури и ако се користи долго време, ќе биде удобно и нема да старее. Пакет Вклучувајќи 2 х Локатор Капаци.

Поврзани производи..