• Свеж
Омнинмо Мини Клупа Заменик Стегач Мини Рамна Стегач Маса Вилица Вежба Притиснете Менгеме Отворање Паралелна Маса Менгеме За Часовник Поправка На Накит Орев НУКЛЕ?
zoom_in

Омнинмо Мини Клупа Заменик Стегач Мини Рамна Стегач Маса Вилица Вежба Притиснете Менгеме Отворање Паралелна Маса Менгеме За Часовник Поправка

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Мултифункционален : Омнинмо мини вежба притиснете менгеме менгеме е идеален за држење мали делови, Поправка На Часовници, Скулптура, Занает, Накит и Резба САМ Квалитетен Материјал : телото На Мини менгеме е изработено од алуминиумска легура, издржливо, лесно и преносливо. Легура фалсификувани метални челусти не се лесни за оштетување на статии. Широка Примена : стегачот за клупа за Вилица е погоден за поставување маслинки, ореви, боди и други ситници, накит, часовници, скулптури, занаети, изработка на модели и така натаму. Лесен За Употреба : Користете мали рамни клешти за стегање добри предмети, лесни за мелење, дупчење дупки, удобни и практични. Рачна употреба, компактна и корисна, држете го предметот во позиција и спречете ги прстите да бидат повредени. Флексибилни Дупки : Флексибилни и флексибилни дупки, користејќи различни форми и големини на предмети на различни растојанија. Карактеристики : - Користете мали рамни клешти за стегање добри предмети, лесни за мелење, дупки за дупчење, удобни и практични. - Стегачот за притискање на вежба омнинмо може да стегне разни редовни и неправилни форми. - Легура фалсификувани метални челусти не се лесни за оштетување на статии. - Флексибилни и флексибилни дупки, користејќи различни форми и големини на предмети на различни растојанија.

Color:
Black
Material:
Metal
Package Include:
1 x Flat Jaw Bench Clamp :
2 x 57mm Multi-Purpose Clamping Blocks :
4 x Bamboo-Shaped Clamping Columns :
4 x Flat Countersunk Head Screws :

Поврзани производи..