• Свеж
Деловно Падфолио со Безжична ПОДЛОГА ЗА Полнење ЧИ и USB Порта, Организатор На Портфолио Од Вештачка Кожа вклучува Банка за Напојување за Безжично Полнење 4000mAh &Заси?
zoom_in

Деловно Падфолио со Безжична ПОДЛОГА ЗА Полнење ЧИ и USB Порта, Организатор На Портфолио Од Вештачка Кожа вклучува Банка за Напојување за Безжично

DEN 959.84

Стока
check Во продавницата

Безжично (ЧИ Полнење) и ЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ : ова подлога за полнење ги одржува вашите документи организирани додека помагате да го полните телефонот безжично или преку вградена СКОКАЧКА USB порта Интелигентен професионален портфолио случај 2-во-1 за мажи и жени. Мултифункционален : безжичното полнење padfolio, исто така, има држач за картички со 3 слотови за деловни, банкарски или дебитни картички, еластична јамка за пенкало, држач за паметни телефони и заменлива тетратка обложена Со А5 за да ве одржува на вистинскиот пат. ПРОФЕСИОНАЛНО ДЕЛОВНО ПАДФОЛИО-Разноврсно кожено портфолио за да одговара на вашиот стил без разлика дали сте студент, професионалец или претприемач! Тоа е одличен партнер за различни прилики и за лесно совпаѓање со сите видови облека. Се одликува со прекрасни шевови, соодветни внатрешни и надворешни украси во црна, сива или сина боја и чувство на стп кожа што нуди долготрајна издржливост. ОСТАВЕТЕ ГО НАЈДОБРИОТ ПРВ ВПЕЧАТОК : ова портфолио е дизајнирано да ви помогне да останете пред состаноците, распоредот, состаноците и многу повеќе без воопшто да забавувате за да наполните телефон. Комбинира чиста елеганција, технологија, леснотија и функционалност. ВГРАДЕНА БАНКА за НАПОЈУВАЊЕ на ПОЛНЕЊЕ : Вградена 4000mah енергетска банка која може да се полни безжично и жично. Жиченото полнење има три приклучоци( USB), Android, IPhone и Тип-C. можете исто така брзо да ја наполните вградената батерија. Безжично (ЧИ Полнење) и ЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ : ова подлога за полнење ги одржува вашите документи организирани додека помагате да го полните телефонот безжично или преку вградена СКОКАЧКА USB порта. Интелигентен професионален портфолио случај 2-во-1 за мажи и жени. Мултифункционален : безжичното полнење padfolio, исто така, има држач за картички со 3 слотови за деловни, банкарски или дебитни картички, еластична јамка за пенкало, држач за паметни телефони и заменлива тетратка обложена Со А5 за да ве одржува на вистинскиот пат.

Поврзани производи..