• Свеж
ОВИЕАТОП Кутии За Организатор На Чевли, Кутии За Складирање Чевли Со 6 Пакувања, Проѕирна Пластика, Кутија За Организатор На Чевли, Контејнери За Чевли За Складирањ?
zoom_in

ОВИЕАТОП Кутии За Организатор На Чевли, Кутии За Складирање Чевли Со 6 Пакувања, Проѕирна Пластика, Кутија За Организатор На Чевли, Контејнери

DEN 575.84

Стока
check Во продавницата

Димензија На Кутијата За Организатор На чевли : Секој Пакет Големина На Кутија За Чевли 13,6 (Л) х 10,6 (В) х 7,5 (Ч) Инчи И женските и машките чевли под 12 години лесно можат да се вклопат. Можете да чувате спортски чевли, високи потпетици, патики, високи врвови, ниски врвови, чевли за трчање, тениски чевли, влечки итн. Наредени, Издржливи и Лесни за Склопување : нашата проѕирна кутија за чевли е Изработена од висококвалитетен проѕирен пластичен материјал.Тврдиот пластичен материјал ја гарантира неговата сигурност и издржливост. Шкафчињата за складирање патики имаат едноставен дизајн на испреплетување, секоја витрина за чевли може да се поврзе за лесно редење, може да се преврти 360° по редење, многу цврсто и може Да биде Повеќеслојна Наредена. Практично и заштедува простор : со дизајн што може да се реди, овие кутии за чевли помагаат да се зголеми просторот за складирање, додека чевлите се организирани и лесни за пристап. Разновидна употреба : не само за чевли, овие проѕирни пластични кутии може да се користат и за складирање на други ситници како што се играчки, додатоци или канцелариски материјали. Транспарентен и стилски : чистиот пластичен дизајн ви овозможува лесно да видите што има внатре, додека елегантниот и модерен изглед додава стил на вашиот плакар или простор за складирање.

Поврзани производи..