• Свеж
ДОИТУЛ 4 парчиња Кука За Врата Метални Куки Ѕидни Решетки За Облека Црни Метални Закачалки Кујнски Куки За Закачување Куки За Клучеви Лепливи Куки За Палто Монтира?
zoom_in

ДОИТУЛ 4 парчиња Кука За Врата Метални Куки Ѕидни Решетки За Облека Црни Метални Закачалки Кујнски Куки За Закачување Куки За Клучеви Лепливи Куки

DEN 170.56

Стока
check Во продавницата

Челик МЕТАЛНИ КУКИ за ПАЛТО Носечки, - траен и употреба, мултифункционален, многу лесен за употреба. ТАВАНСКИ КУКИ не се потребни дупчење и алатки, што ќе ви олесни да залепите и отстраните без да го оштетите ѕидот. Леплива Висечка Кука. НАДВОРЕШНИ ЛЕПИЛО КУКИ л-дизајн за да ги направи работите поцврсто , не е лесно, модерен стил погоден за секој модерен стил на домашна декорација. Круг крајот дизајн е исто така избегнувајте повреди на вашите предмети и вашите раце. КАПА КУКИ ЗА ЅИД ЛЕПИЛО Едноставно И елегантно, убаво и практично, може да биде во бања, тоалет, влез, трем, дневна соба,. ЦРНА КУКА за КРПИ Самолепливи куки држете 1. Вкупно има 4 парчиња, обезбедувајќи издржливост и сигурност. Пакетот Вклучува 4 х Куки Карактеристики-Материјал : Челик Ѕид Виси Облека Кука. - Носечки, - трајна и издржлива употреба, мултифункционална, многу погодна за Употреба Ѕидни Лепливи Куки. - Мазна и мека површина, овие куки не се гребеат или не ја оштетуваат раката или облеката на куките за слика. - Елегантен и стилски стил виси облека кука, едноставна и убава без ноктите куки. - Практична кука, која може да биде цврсто фиксирана на ѕидот, завршено дрво, стакло, керамичка плочка, метал и други внатрешни површини Не-удирање Куки. - Може да се смета за подарок за вашите семејства и пријатели, погоден за многу прилики користете Кука За Виси Облека за Бања.

Поврзани производи..