• Свеж
3 парчиња 8мм Шанк Архитектонски зацементирана цементирана карбид Рутер за обликување Бит за кастрење на дрва за мелење на дрво за алати за напојување со секачи за ?
zoom_in

3 парчиња 8мм Шанк Архитектонски зацементирана цементирана карбид Рутер за обликување Бит за кастрење на дрва за мелење на дрво за алати за

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Се користи за мулти -магистерска и барел Битови на рутер за индустриски квалитет. Цврсти зацврстени челични тела со дизајн против удар. Изградба и отпорна на топлина облога. Рутерот Битс работи одлично со сите видови материјали и површини, како шума, МДФ, табли за честички, иверица, панели, меко дрво, тврдо дрво и многу други. Што е навистина разноврсно за вашата дополнителна погодност. Совршен за обработка на дрво. Се користи за мулти -магистерска и барел. Битови на рутер за индустриски квалитет. Цврсти зацврстени челични тела со дизајн против удар. Изградба и отпорна на топлина облога. Рутерот Битс работи одлично со сите видови материјали и површини, како шума, МДФ, табли за честички, иверица, панели, меко дрво, тврдо дрво и многу други. Што е навистина разноврсно за вашата дополнителна погодност. Совршен за обработка на дрво. Карактеристики : -користена за мулти-магистерски и барел-хит-индустриски рутер-рутер битови. -Солидни зацврстени челични тела со дизајн против повратни информации. -Бод-ап и отпорна на топлина обложување. -Кок и агли на смолкнување : Аглите со високи куки и смолкнување овозможуваат -кутри (C3 микро-зрно тонфрам карбид) непречено да се исекуваат во залиха, произведувајќи чисти, сплитс бесплатно. Лејк : Тотално затворено и подмачкано. Спецификација : Име : 3-парчиња линеарно со 8мм Шанк (облик на риба + опашка од риба + мулти-линија) Материјал : Секач за глава YG6, легура на секач 45# јаглероден челик, површинска распрскувачка големина : 45мм*98mm*135mmweight : 326 грамсуси : Користено За кастрење на дрво и моделирање на линиите : Блистер + хартиена картона Вклучена : 3 x рутер Bithege Router Bits се погодни за дрво, MDF, табла за честички, иверица, компактни панели, тврдо дрво подот, даб, акрилик.

Name:
3-piece linear with 8mm shank (fish shape + fish tail + multi-line)
Material:
cutter head YG6 alloy, cutter body 45# carbon steel, surface sprayed
Packing size:
45mm*98mm*135mm
Weight:
326 grams
Uses:
used for wood trimming and line modeling
Packing:
blister + paper card
Package Included :
3 X Router Bit
These router bits are suitable for wood, MDF, particleboard, plywood, compact panels, hardwood floor, oak, acrylic. Do not cut metal and non-wood materials such as:
steel, iron, sand, etc. These bits cut Bevel rail and stile kitchen cabinet door frames, also can making photo picture frames, drawer and other woodworking.

Поврзани производи..