• Свеж
АЛРЕМО ХУАНГКСИНГ-Брава За Отпечатоци Од Прсти, Мини Со Мала Потрошувачка На Енергија И Извонредна Брава За Багаж, Чувајте До 11 Комплети Отпечатоци Од Прсти Пренос?
zoom_in

АЛРЕМО ХУАНГКСИНГ-Брава За Отпечатоци Од Прсти, Мини Со Мала Потрошувачка На Енергија И Извонредна Брава За Багаж, Чувајте До 11 Комплети

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Ултра ниска потрошувачка на енергија, долготрајно време Наплаќаат половина час и подготвеност 60 дена. Изработени од материјал од легура на цинк, мазна и извонредна површина, форма на кривина на работ и поголема цврстина. Само една секунда брзо за отклучување, може да складира до 11 комплети отпечатоци од прсти. Мала тежина, мини и исклучителна, лесна за носење и инсталирање. Со дијаметар од 4мм зацврстен зрак за заклучување од легура, поцврст и издржлив. Карактеристики : Изработени од материјал од легура на цинк, мазна и извонредна површина, форма на работ на кривата и поголема цврстина. Со дијаметар од 4мм зацврстен зрак за заклучување од легура, поцврст и издржлив. Мала тежина, мини и исклучителна, лесна за носење и инсталирање. Нема клучеви! Нема лозинка! Целосно елиминирајте ги изгубените клучеви и заборавете на проблемите со лозинката. Ултра ниска потрошувачка на енергија, долготрајно време. Наплаќаат половина час и подготвеност 60 дена. Само една секунда брзо за отклучување, може да складира до 11 комплети отпечатоци од прсти. Применлива сцена : деловно патување, канцеларија, клуб, фитнес, итн. Спецификација : Материјал : Легура На Цинк : Црна, Зелена, Сива (Опционално)Големина : 6.7 полнење : Мирко Усббатерија : Внатрешна, 3,7 V, 80m AFingerprint Време На Собирање : 鈮?.

Material:
Zinc Alloy
Color:
Black, Green, Grey (Optional)
Size:
6.7 * 3.7 * 1.8cm/2.6 * 1.4 * 0.7in
Charge:
Mirco USB
Battery:
Internal, 3.7V, 80mA
Fingerprint Collection Time:
鈮?.8s
Fingerprint Match Time:
鈮?s
Fingerprint Storage Quantity:
11
Working Humidity:
40%RH ~ 90%RH
Application:
Backpack, travel bag, sports bag, handbag, laptop bag, bike, etc.
Weight:
75g/2.6oz
User Manual Languages:
French, Spanish, German, Korean, Japanese, English, Chinese
Package List:
1 * Password Lock :
1 * USB Cable:
1 * User Manual(7 Languages) :

Поврзани производи..