• Свеж
Печатење Камера, Печатење Хартија Ролна Филм Камери За Преземање На Слики
zoom_in

Печатење Камера, Печатење Хартија Ролна Филм Камери За Преземање На Слики

DEN 947.20

Стока
check Во продавницата

Смешни Налепници : Интерактивната забава, богатите и интересни налепници ја прават фотографијата поинтересна и позабавна Можете да комуницирате со членовите на семејството и да ги подобрите чувствата. ПРЕНОС НА ОТГ : нашите филмски камери можат лесно да извезуваат слики и да ја реализираат функцијата на пренос на фотографии на мобилни телефони преку соодветниот конектор ОТГ. Едноставна Работа : фотоапарати лесни за инсталирање, земање и снимање. Можете да го замените по употреба, и тоа е многу погодно. функцијата за печатење им овозможува на децата да добиваат фотографии и да ги споделуваат своите спомени за неколку секунди откако ќе го притиснат копчето за печатење. Висока Моќност : Нашата печатена камера има автоматско поставување за заштеда на енергија со висока моќност од 1000mah. Кога е целосно наполнет, може постојано да прави повеќе од 2000 слики и да снима видеа околу 2,5-3 часа. Лесно е да се издржи и да им се даде на децата подолго генијално време. HD : нашите деца печатење камера ИМА 1080p HD видео, снимање живописни и шарени живот, тоа е лесно да се замрзне јасна слика. И 24мп камера фотографирајте појасно. Висока Моќност : Нашата печатена камера има автоматско поставување за заштеда на енергија со висока моќност од 1000mah. Кога е целосно наполнет, може постојано да прави повеќе од 2000 слики и да снима видеа околу 2,5-3 часа. Лесно е да се издржи и да им се даде на децата подолго генијално време. HD : нашите деца печатење камера ИМА 1080p HD видео, снимање живописни и шарени живот, тоа е лесно да се замрзне јасна слика. И 24мп камера фотографирајте појасно. Смешни Налепници : Интерактивната забава, богатите и интересни налепници ја прават фотографијата поинтересна и позабавна. Можете да комуницирате со членовите на семејството и да ги подобрите чувствата. ПРЕНОС НА ОТГ : нашите филмски камери можат лесно да извезуваат слики и да ја реализираат функцијата на пренос на фотографии на мобилни телефони преку соодветниот конектор ОТГ. Едноставна Работа : фотоапарати лесни за инсталирање, земање и снимање. Можете да го замените по употреба, и тоа е многу погодно.

Item Type:
Children print camera
Material:
ABS
Battery Type:
Lithium battery (built in)
Battery Model:
18650
Battery Capacity:
1000mAh
Resolution:
1080P video
Charging Time:
3.5 hours off charging
Number Of Photos Taken:
about 2000
Pixels:
24MP
Product Size:
Approx.11 x 12cm / 4.3 x 4.7in
Print Paper:
Approx. 57 x 25mm / 2.2 x 1in
Storage Medium:
32G memory card (not included)
How to Use:
Print:
Immediate printing after shooting:
In the take photo mode, short press the OK button to achieve printing.
Photo printing in album mode:
First press the album button to enter the album, select the photo you like, then press the switch lens, and the print button to achieve one click printing.:
A memory card needs to be inserted when taking pictures. Photos are automatically saved on the memory card after shooting. (not included):
Photograph:
Select the photos mode, short press the :

Поврзани производи..