• Свеж
Вистинска Форма Зафати Ракавици За Кревање Тежина Тешки Ремени  Алтернативни Куки За Подигнување Моќ Најдобро За Мртво Кревање Прилагодливи Обвивки За Зглоб Со Н?
zoom_in

Вистинска Форма Зафати Ракавици За Кревање Тежина Тешки Ремени  Алтернативни Куки За Подигнување Моќ Најдобро За Мртво Кревање Прилагодливи

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

● ОБЕЗБЕДУВА ИСКЛУЧИТЕЛНА ПОДДРШКА и ЗАФАТ на ЗГЛОБОТ за вежби за туркање и влечење со слободни тежини, кабли или машински асистенции ● СУПЕРИОРЕН ВО однос на РЕМЕНИТЕ за ПОДИГНУВАЊЕ или КУКИТЕ за НАПОЈУВАЊЕ кои нудат РАЗНОВИДНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ со секој лифт. ● ЈА ИЗОЛИРА ЦЕЛНАТА МУСКУЛНА ГРУПА со намалување на несаканиот стрес на подлактиците и зафатот на рацете. ● ВИСОКОКВАЛИТЕТНИОТ МАТЕРИЈАЛ обезбедува МАКСИМАЛЕН СТИСОК и УДОБНОСТ додека ги штити дланките од калуси и гребнатини. КОМБИНИРА ПЕРФОРМАНСИ, УДОБНОСТ и СТИЛ; преземање на вашите вежби на СЛЕДНОТО НИВО. Големина на ЗГЛОБОТ : Мал : 5" -6,5 "Среден : 6,5 "-7,5" Голем : 7,5"-8,5". Обезбедува исклучителна поддршка и зафат на зглобот за вежби за туркање и влечење Супериорни Во однос на ремените за кревање или куките за напојување нудејќи разновидна функционалност со секое подигнување Ја Изолира целната мускулна група со намалување на несаканиот стрес на подлактиците И Рачниот зафат висококвалитетниот материјал ги штити дланките од калуси и гребнатини обложениот ремен за зглоб и гумената дланка нуди максимален стисок и удобност. Нема повеќе тегови што ви се лизгаат од раката! Одлично за бесплатни тежини, кабли или машински асистенции Комбинира перформанси, удобност и стил; преземање на вашите вежби на следното ниво.

Поврзани производи..