• Свеж
Врзивно Средство За Игри Со Карти За тргување Одговара на 520 картички, Врзивно Средство За Собирање Игри Со Карти Со Ракави, Картички За Врзивно Средство За Врзувањ?
zoom_in

Врзивно Средство За Игри Со Карти За тргување Одговара на 520 картички, Врзивно Средство За Собирање Игри Со Карти Со Ракави, Картички За Врзивно

DEN 175.68

Стока
check Во продавницата

Ефективно врзивно средство за картички : картичките може да се чуваат од двете страни, вкл многу издржливи отстранливи ракави, држат вкупно 520 картички за картички за тргување Исклучителна изработка : Врзивно Средство За Картички е изработено од водоотпорна стп кожа со издржлив и цврст патент. Транспарентната и светла внатрешна страница не е лесно да се пробие. Металниот клип е лесен за употреба со долг работен век. Исклучителниот бод го прави врзивото за картичка да изгледа поблагородно. Костум за речиси сите картички : големината На Џебот е 3,54*2,75". Нашето врзивно средство за трговска картичка може да биде совршен подарок за собирачите на картички. Совршен е за складирање и прикажување трговски картички, фудбалски картички, бејзбол картички итн. Совршен подарок за деца или возрасни : Оригиналниот држач за картички за дизајн е одличен за децата да прикажуваат игри и картички за тргување. Исто така е прекрасен подарок за возрасните да ја чуваат својата колекција на ретки картички!. Гарантирано задоволство : можете лесно да рефундирате, замените и разменувате со нас. Ако имате било какви прашања во врска со производот, ве молиме не двоумете се да не контактирате во секое време.

Поврзани производи..