• Свеж
клуч за Клучеви plllaaoo, Клуч За Замаец За Мотоцикли,Клуч За Клуч Прилагодлив Приклучок За Навртки За Заклучување На Клучот За Клучеви,Клуч За Клуч За Клучеви Против Д?
zoom_in

клуч за Клучеви plllaaoo, Клуч За Замаец За Мотоцикли,Клуч За Клуч Прилагодлив Приклучок За Навртки За Заклучување На Клучот За Клучеви,Клуч

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

●Цврст Материјал ● клучот За замаец За Мотоцикли е изработен од железо со висока јачина, цврст и издржлив, не е лесен за свиткување и деформирањеДобро изработена, фина изработка, сигурен квалитет и може да се користи долго време. Quit Вклучен Z пакетот вклучува 1pc мотоцикл замаец клуч и 1pc спојката заклучување навртка приклучок, ефикасни и практични. ●Функционална Алатка За Поправка ● овој сет на алатки се користи за прицврстување, инсталирање, отстранување, завртки и олабавување на сите додатоци или делови за возила со соодветна големина.Ова е многу практична и сигурна алатка за замаец за мотоцикли. ●Прилагодлив Клуч За Прилагодување На завртките И игличките од двете страни го прават овој клуч погоден за различни растојанија помеѓу слотови и различни големини на слотови.Задоволете ги вашите различни потреби за користење. ①Широка Апликација Сетот алатки За отстранување На Спојката е погоден за сите скутери, мотоцикли, мопед и магнетски мотор итн. Клуч За клучеви,Клуч За Замаец За Мотоцикли,Приклучок За Навртки За Заклучување На Држачот За Клучеви Со Прилагодлив Клуч За Клучеви За Клучеви За Клучеви Против Деформација, Клуч За Клуч За Запчаници Против Железо За Скутер Магнетски Мотор.Важни информации : ● Функционална Алатка За Поправка ● овој сет на алатки се користи за прицврстување, инсталирање, отстранување, завртки и олабавување на сите додатоци или делови за возила со соодветна големина.

Item Type:
 Motorcycle Flywheel Wrench
Material:
Iron
Application:
Suitable for any electric car, motorcycle, moped and magnetic motor, etc.
Package List:
1 x Motorcycle Flywheel Wrench 1 x Clutch Lock Nut Socket

Поврзани производи..