• Свеж
Торба За Закачалки за Палто фансипро Отпорна На Брчки, Комплети За Додатоци На Гардероба; Куќа За Изнајмување; Куќа За Сместување, 1000х600х0, 044, Чиста, 20 Парчиња Органи?
zoom_in

Торба За Закачалки за Палто фансипро Отпорна На Брчки, Комплети За Додатоци На Гардероба; Куќа За Изнајмување; Куќа За Сместување, 1000х600х0,

DEN 277.12

Стока
check Во продавницата

Овој крцкав има хијалински дизајн со силна видливост Интерфејсот е тесен, цврст и има долг работен век. Мека текстура, одличен степен на усогласеност со облеката. На дното има отвор за лесно земање и ставање на облека. Може да ја изолира влагата и да спречи влажна облека. Погоден за овие прилики : Гардероба; Куќа За Изнајмување; Куќа За Сместување; Куќа За Гости; Спална Соба; Вила; Куќа За Изнајмување; Студентски Дом; Хемиско Чистење; Продавница За Облека Бои : Јасни Материјали : Облик На Пластичен Производ : Неправилна Форма Тотално Нето Тежина : 200(Г) Должина На Производот : 1000(ММ) Ширина На Производот : 600(ММ) Висина/Дебелина На Производот : 0,044(ММ) Дебелина : 0,022(мм) список на пакети : 20 Парчиња Организација За Складирање Облека Отпорна На Прашина Описи : Овој Крцкав Има Хијалински Дизајн Со Силна Видливост Интерфејсот Е Тесен, Цврст И Има Долгорочен Век На Траење Мека Текстура, Одличен Степен На Усогласеност Со Облеката Има Отвор на дното за лесно земање и ставање НА ОБЛЕКА Може Да Изолира влага И да спречи облеката Да Стане Влажна Има дупка За закачалка на горниот дел за да изолира Прашина ја одржува облеката виси непречено за Време На складирањето И Ги Намалува Брчките Отпорни На Влага, Без Необичен Мирис Лесен За Чистење И Не Е Лесен За Кршење Лесен За Ракување И Може Да Се Отвори Со Нежно Триење.

Поврзани производи..