• Свеж
Wookoto 24pcs циркон пеперутки 3Д привлечни нокти за ноктите уметност 3Д луксузни легури за нокти додатоци за чаршии за ноктите за ноктите за нокти за акрилни нокти 3Д пеп?
zoom_in

Wookoto 24pcs циркон пеперутки 3Д привлечни нокти за ноктите уметност 3Д луксузни легури за нокти додатоци за чаршии за ноктите за ноктите

DEN 697.60

Стока
check Во продавницата

【3Д цирконски пеперутки шарми за нокти】 : Содржина на пакет 24 парчиња легура на пеперутка за нокти кристали со 12 бои, 2 компјутери за секоја боја Сјај и фит за многу дизајни за уметност на ноктите. 【Луксузен дизајн】 : Овие скапоцени камења за пеперутки за нокти се дизајнирани комбинирајќи легура и циркон кристал, со совршен дел, можат да рефлектираат различни бои под различна светлина, исклучителна и убава. Направете ги ноктите да изгледаат поелегантни и шармантни. 【Висок квалитет на материјал】 : Овие привлечности на ноктите на пеперутката се изработени од легура на надградба и циркон, силен и чист, со златен метал на рабовите. Исклучителните привлечности на ноктите на пеперутка ги прават вашите нокти да изгледаат поблагородни и деликатни. Добро долго време со користење, исто така погодно за складирање. 【Лесен за употреба и носење】 : Накитите за нокти се со рамни дизајни, со големина 10*12 мм, кои се лесни за примена на природни или вештачки нокти. Тие се многу лесни во тежина, за да можете да ги носите каде и да сакате со мали торби. 【Повеќенаменски】 : Овие накит за нокти и кристали можат да се користат за украсување на уметноста на ноктите, а исто така можете да залепите случаи на мобилни телефони, огледала за шминка, честитки и други украси. Најдобри подароци за вашите жени пријатели, вашата мајка, вашата сопруга. 【3Д цирконски пеперутки шарми за нокти】 : Содржина на пакет 24 парчиња легура на пеперутка за нокти кристали со 12 бои, 2 компјутери за секоја боја. Сјај и фит за многу дизајни за уметност на ноктите. 【Луксузен дизајн】 : Овие скапоцени камења за пеперутки за нокти се дизајнирани комбинирајќи легура и циркон кристал, со совршен дел, можат да рефлектираат различни бои под различна светлина, исклучителна и убава. Направете ги ноктите да изгледаат поелегантни и шармантни. 【Висок квалитет на материјал】 : Овие привлечности на ноктите на пеперутката се изработени од легура на надградба и циркон, силен и чист, со златен метал на рабовите. Исклучителните привлечности на ноктите на пеперутка ги прават вашите нокти да изгледаат поблагородни и деликатни.

Поврзани производи..