• Свеж
Вионц Четка За Тоалет За Еднократна Употреба со 7 ПАРЧИЊА Чистење Полнење Четка За Чистење Тоалет И Држач За Еднократна Употреба Комплет Артефакт За Чистење
zoom_in

Вионц Четка За Тоалет За Еднократна Употреба со 7 ПАРЧИЊА Чистење Полнење Четка За Чистење Тоалет И Држач За Еднократна Употреба

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Полнењето на сунѓерот доаѓа со течности за чистење, кои брзо се раствораат во вода, го ослободуваат факторот на деконтаминација и ја распаѓаат нечистотијата на тоалетната чинија, давајќи му нов изглед Опремен со 7 полнења за чистење.Полнењето може да се фрли без да ја оставите основата валкана.Тие ви помагаат ефикасно чистење додека ви обезбедуваат свеж и елегантен мирис на океанот. Рачката на стапчето за чистење тоалетна чинија е 17 инчи, а полнењето е составено од меки сунѓери и крпи за стружење, кои можат да достигнат длабоко во работ на тоалетната чинија без да ја повредат површината. Притиснете напред за инсталирање, повлечете се назад за отстранување, лесен за замена, нема потреба да допирате со раце. Системот е опремен со држач кој може да складира полнење за лесна замена и складирање. Овој систем за чистење може да биде широко користен во чистење на бања, како што се огледала, тоалети, мијалници, стакло, etc.It исто така, може да го исчисти одводот на подот без проблеми со ликвидација на косата околу главите на четката. Полнењето на сунѓерот доаѓа со течности за чистење, кои брзо се раствораат во вода, го ослободуваат факторот на деконтаминација и ја распаѓаат нечистотијата на тоалетната чинија, давајќи му нов изглед.Опремен со 7 полнења за чистење.Полнењето може да се фрли без да ја оставите основата валкана.Тие ви помагаат ефикасно чистење додека ви обезбедуваат свеж и елегантен мирис на океанот.Рачката на стапчето за чистење тоалетна чинија е 17 инчи, а полнењето е составено од меки сунѓери и крпи за стружење, кои можат да достигнат длабоко во работ на тоалетната чинија без да ја повредат површината.

Style:
Hand
Usage:
Toilet
Model Number:
Brush
Package Included:
1*Toilet brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Hanging and landing dual-use, no land occupation. paste firm, the bearing capacity is strong, and it can be placed at will without falling. :

Поврзани производи..