• Свеж
Нијуе 2 Во 1 Шенил Микрофибер Четка За Миење Автомобили Четка Ракавица со 45 Алуминиумска Легура Долга Рачка, Џогер За Чистење Автомобили, Комплет За Чистење Автомоб?
zoom_in

Нијуе 2 Во 1 Шенил Микрофибер Четка За Миење Автомобили Четка Ракавица со 45 Алуминиумска Легура Долга Рачка, Џогер За Чистење Автомобили, Комплет

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

€2 Во 1 Отстранлив Џогер За Перење Автомобили ● Откачете ја шенилата и користете ја како ракавица за лесно чистење на внатрешноста на автомобилот Монтирајте ја шенилата, претворете ја во долга џогера и удобно исчистете ја надворешноста на автомобилот. Купувањето е исто како и купувањето две, две функции комбинирани во една џогер за подобра професионална употреба. ●Флексибилна Ротација И Продолжна Прачка ● овој лесен дизајн од нерѓосувачки челик не само што се протега 46,5 инчи, туку обезбедува и агол на чистење од 180 степени. Главата за џогер ви помага да исчистите различни висини и нивоа, обезбедувајќи лесна замена на главата за џогер. €Гребење И Влакненца Бесплатно ● висококвалитетната џогер за миење автомобили од микрофибер од шенил и дебелиот столб за метални џогери од нерѓосувачки челик гарантираат дека џогерот за миење автомобили е со висок квалитет. Добро дизајнираната глава за џогер ја олеснува размената. Дебелите, абсорбентни нишки од микрофибер ја чистат нечистотијата и обезбедуваат завршница без вител. €Мултифункционален q ракавицата за миење микрофибер е совршен асистент за чистење или сушење, восок, прашина и полирање на вашето возило или дом, или автомобил, камион, брод, дрво, огледало, мебел и стакло. Големината е за секого. Целосно чисто ветробранско стакло на автомобилот. ●Вклучен е пакет 2 * главата за џогер е лесна за расклопување и склопување и може да се користи сама. Зошто да ја изберете нашата четка за миење автомобили со долга рачка? Четката за миење автомобили со долга рачка е Мултифункционална Прашина Brush.It Е Анти-Гребење Микрофибер Прашина.Рачката за четка за миење автомобили Се Протега.

Material:
Chenille + stainless steel rod
Color:
green
Product Description: :
Car Wash Mop Mitt with Extendable Handle Chenille Microfiber Car :
Cleaning Kit Cleaning Tool :
✔Packing List:
1 x car wash brush with long handle :
2 x Car Wash Mop :
✔Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.ging :

Поврзани производи..