• Свеж
Рачно Фалсификувани Куки За Палто Во Форма На Срце Рачно Изработени Куки Монтирани На Ѕид Од Ковано Железо Ѕидни Куки за Канцелариски И Домашни Куки Обложени Со Ма?
zoom_in

Рачно Фалсификувани Куки За Палто Во Форма На Срце Рачно Изработени Куки Монтирани На Ѕид Од Ковано Железо Ѕидни Куки за Канцелариски И Домашни

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

МАТЕРИЈАЛ : - Железо ГОЛЕМИНА : - 3, 50х2х2". ЦВРСТА ИЗДРЖЛИВА и СТИЛСКА : - Нашата Кука Поставена На Ѕид Е Изградена од Силен Материјал Кој Е Доволно Цврст за Да Издржи Тешка И Повеќекратна Облека Во исто време И Доволно Издржлив За Да Ви Понуди Многу Години Одлична Функционалност. Лесно Може Да Се Одржи Колеџ Студент Ранци. Никогаш Не Се Задоволувајте Со Евтино Изработените Брендови И Стап. ДОМАШЕН ДЕКОР : - Совршениот Лак Ја Покажува Природната Убавина на Куката. Структурата За Дизајн Со Три Куки Ви Овозможува Целосно Да Го Искористите Просторот И Да Закачите Повеќе Облека И Да Направите Куќата Да Изгледа Поорганизирана Без Да Го Изгубите Рустикалниот Шарм. ДЕКОРАТИВНА ЅИДНА КУКА : - Тешка Декоративна Капа За Накит За Капа Е Дизајнирана За Дополнителна Сила Доволно За Држење. Кога Е Монтиран На Цврсто Дрво И Столпчиња. Овие Ѕидни Куки Се Доволно Силни За Да Соберат 2 Или Повеќе Предмети, Овој Производ Е Задолжителен Во И Околу Вашиот Дом Кога Организирате Забава. Куката За Палто Може Да Биде Практичен И Декоративен Уред Се Додека Останува На Своето Место. Едноставна Завртка Често Нема Да Држи Кука За Палто Во Мек Материјал За Гипс Картон. Бидејќи Гипс Картон Не Е Тврд Материјал Како Дрво, Најдобро Е Да Користите Сидро За Гипс Картон За Да Ја Закачите Куката За Палто Или Што Било Друго. Можете Да Го Користите За Решетка За Крпи, Решетка За Палто Или Дури И За Закачување Тенџериња И Тави Во Кујната.

Поврзани производи..