• Свеж
Глави за спиење, маска за спиење, удобно светло блокирање на мека лесна кожа пријателска ледена компресија за спиење за очи за ноќен сон)
zoom_in

Глави за спиење, маска за спиење, удобно светло блокирање на мека лесна кожа пријателска ледена компресија за спиење за очи за ноќен

DEN 299.20

Стока
check Во продавницата

Подобрете го квалитетот на спиењето : Лесната и преносна маска за спиење е добар помошник за да го елиминирате заморот и да го подобрите квалитетот на спиењето Повеќе простор : ви обезбедува повеќе простор за очи и нема сензација во очите или главата додека спиете. Премиум материјал : Маска за очи користејќи високо квалитетен плетен материјал за ткаенини, фино изработка, многу добар квалитет и долг животен век. Удобно чувство на абење : меко и прилагодливо, нема да ја гребе или исцеди кожата, па затоа е удобно да се носи. Без притисок : Чашите за очи имаат меки влошки од пена што нема да ги исцедат ушите и нема да се лизгаат или да паднат. Подобрете го квалитетот на спиењето : Лесната и преносна маска за спиење е добар помошник за да го елиминирате заморот и да го подобрите квалитетот на спиењето. Повеќе простор : ви обезбедува повеќе простор за очи и нема сензација во очите или главата додека спиете. Премиум материјал : Маска за очи користејќи високо квалитетен плетен материјал за ткаенини, фино изработка, многу добар квалитет и долг животен век. Удобно чувство на абење : меко и прилагодливо, нема да ја гребе или исцеди кожата, па затоа е удобно да се носи. Без притисок : Чашите за очи имаат меки влошки од пена што нема да ги исцедат ушите и нема да се лизгаат или да паднат. Удобно чувство на абење : меко и прилагодливо, нема да ја гребе или исцеди кожата, па затоа е удобно да се носи. Без притисок : Чашите за очи имаат меки влошки од пена што нема да ги исцедат ушите и нема да се лизгаат или да паднат.

Item Type:
Sleep Mask
Material:
Knit Fabric
Weight:
Approx. 215g/7.6oz
Scope of Application:
Suitable for Travel, Shift Work, Meditation, Yoga, etc. Suitable for a Variety of Occasion, Such As Indoor, Outdoor and Camping.
Package List:
2 x Gel :
1 x Sleep Mask (Random Colour):
4 x Ear Plugs :
1 x English Manual:

Поврзани производи..