• Свеж
WoQo Screwpriver Harky Chincable Setter Set, жолт шрафцигер сет, се користи за поправка и расклопување на алатки за часовници, мобилни телефони, компјутери и други електронски произво?
zoom_in

WoQo Screwpriver Harky Chincable Setter Set, жолт шрафцигер сет, се користи за поправка и расклопување на алатки за часовници,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Премиум материјали, за трајни Битката е изработена од висококвалитетен CRV Chrome Vanadium Steel, кој е издржлив и има долг животен век. Рачката може да се затегне, рачката се чувствува, лесно е да се започне силниот магнет и може лесно да се цица и да ја започне главата на серијата. Компактната и удобна алатка, сите предмети се поставени на исто место, можат да го спречат да падне и не се плашат од губење, лесен за ракување. The Deat Little Toolbox обезбедува сè што ви треба за да ги поправите домашните уреди, поправки на автомобили, лаптопи, паметни телефони, часовници и друга електронска опрема. Премиум материјали, за трајни. Битката е изработена од висококвалитетен CRV Chrome Vanadium Steel, кој е издржлив и има долг животен век. Рачката може да се затегне, рачката се чувствува, лесно е да се започне силниот магнет и може лесно да се цица и да ја започне главата на серијата. Компактната и удобна алатка, сите предмети се поставени на исто место, можат да го спречат да падне и не се плашат од губење, лесен за ракување. The Deat Little Toolbox обезбедува сè што ви треба за да ги поправите домашните уреди, поправки на автомобили, лаптопи, паметни телефони, часовници и друга електронска опрема. Совршен за занаетчиство за подобрување на домот. Ви благодарам за вашето kindубезно разбирање.

Поврзани производи..