• Свеж
Canight 1 Поставете декорација на самовили за заби Декоративна вампир Ноќта на вештерките cosplay prop комплет за уши деца забава елф декор Goblin for masqurade додатоци лажен пикси ?
zoom_in

Canight 1 Поставете декорација на самовили за заби Декоративна вампир Ноќта на вештерките cosplay prop комплет за уши деца забава елф декор

DEN 1088.00

Стока
check Во продавницата

Пластика Заби на лажни уши за Ноќта на вештерките- Креативно за вашата шминка, особено забави за Ноќта на вештерките и забавата за костуми, Детска и возрасни се облекуваат. Духови заби за заби- Погодно за хорор декорација на Ноќта на вештерките, прогонувана куќа, перформанси, забави за хорор тематски,. Бајка пикси елф уши- во согласност со хорор темата на Ноќта на вештерките, не е лесна за оштетување. Погоден за различни групи на луѓе. Елф-уши лента за глава- Одлична занаетчија и материјал, направете го овој Ноќта на вештерките да стане позасилен. Ушите на елф- овие симулациски заби ве прават костумски костум пореален натпревар со облеката на костумите, што може да ви донесе различни чувства. Заби на лажни уши за Ноќта на вештерките- Креативно за вашата шминка, особено забави за Ноќта на вештерките и забавата за костуми, Детска и возрасни се облекуваат. Духови заби за заби- Погодно за хорор декорација на Ноќта на вештерките, прогонувана куќа, перформанси, забави за хорор тематски,. Бајка пикси елф уши- во согласност со хорор темата на Ноќта на вештерките, не е лесна за оштетување. Погоден за различни групи на луѓе. Елф-уши лента за глава- Одлична занаетчија и материјал, направете го овој Ноќта на вештерките да стане позасилен. Ушите на елф- овие симулациски заби ве прават костумски костум пореален натпревар со облеката на костумите, што може да ви донесе различни чувства. Пакетот вклучува 3 x пара лажни заби 2 x пара лажни уши 1 x Карактеристики на лепак за заби -без разлика дали тоа е сцена на гробиштата, прогонувана куќа или само забава за Ноќта на вештерките за деца, погодна за тоа совршено поставување на Ноќта на вештерките! Детска костумска костум за забави -нота : Големината на лажните заби е 1,3 см/0,51in, 1,7 см/0,66in, 1,9 см/0,74in Декорација на Ноќта на вештерките.

Поврзани производи..