• Свеж
Заштеда на гардероба 5 парчиња за складирање за складирање пластичен хотел анти-лизгачки панталони лавици дома сушење алишта анти-лизгање сув палто рамо облека об?
zoom_in

Заштеда на гардероба 5 парчиња за складирање за складирање пластичен хотел анти-лизгачки панталони лавици дома сушење алишта анти-лизгање

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Закана за облека : Ова е практичен гаџет да ја организирате облеката и да ја одржувате вашата гардероба уредна и чиста Едноставна закачалка за облека : Со капацитет за носење на оптоварување, не е лесен за деформирање, може да ви служи долго време и добро ќе ги задоволи вашите потреби. Закани за перење алишта : Изберете материјал што не е на лизгање за да ги намалите гребнатинките на рамената на облеката и сувата облека без ознаки. Закана за облека : Има широк спектар на намени и е многу погоден за висечки костуми, палта, фустани, џемпери ,. Работ за сушење на палтото : Може да ви помогне добро да ја организирате и чувате облеката, да ја направите облеката повеќе уредна и да заштедите повеќе простор за гардероба. Закана за облека : Ова е практичен гаџет да ја организирате облеката и да ја одржувате вашата гардероба уредна и чиста. Едноставна закачалка за облека : Со капацитет за носење на оптоварување, не е лесен за деформирање, може да ви служи долго време и добро ќе ги задоволи вашите потреби. Закани за перење алишта : Изберете материјал што не е на лизгање за да ги намалите гребнатинките на рамената на облеката и сувата облека без ознаки. Закана за облека : Има широк спектар на намени и е многу погоден за висечки костуми, палта, фустани, џемпери ,. Работ за сушење на палтото : Може да ви помогне добро да ја организирате и чувате облеката, да ја направите облеката повеќе уредна и да заштедите повеќе простор за гардероба.

Поврзани производи..