• Свеж
Ици Рици Бици Нарачана Играчка За Патување Со Џингл за Количка, Седиште За Автомобил Или Теретана За Активности; Карактеристики Звук На Џингл, Шестоаголни Прстени ?
zoom_in

Ици Рици Бици Нарачана Играчка За Патување Со Џингл за Количка, Седиште За Автомобил Или Теретана За Активности; Карактеристики Звук

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Играчката За Патување Со Џингл По Нарачка на ици Рици лесно може да се закачи за автомобилски седишта, колички и спортски сали за активности, што ја прави совршена за употреба во движење Џинглот Нарачан По Нарачка поттикнува достигнување и вклучува два шестоаголни прстени за бебето да ги сфати. Топката од џингл во внатрешноста на џинглот помага да се забавува бебето со својот нежен звук. Симпатичната печурка е изработена од мек природен памук со безвременски, наследен изглед и палета на бои инспирирана од Скандинавија. Битискиот Нарачан Џингл е дизајниран за возраст од 0 месеци и повеќе. Ајде да истражуваме! Нашите Рици Џингли се изработени од мека, природна памучна ткаенина и тие се совршен додаток за забава на бебето! Рици Џингл се одликува со јамка за прицврстување што овозможува лесно прицврстување на седиште за автомобил, количка или теретана за активност. Внатре е џингл топка која помага да се стимулира бебето со својот нежен звук. Рици Џинглот Од печурки има и два шестоаголни прстени кои висат и поттикнуваат достигнување и текстурирани панделки за да помогнат да се зафатат рацете на бебето. Рици Џинглот има се што ви треба за да го забавувате вашето малечко! Ајде да истражуваме! Нашите Рици Џингли се изработени од мека, природна памучна ткаенина и тие се совршен додаток за забава на бебето! Внатре е џингл топка која помага да се стимулира бебето со својот нежен звук.

Поврзани производи..