• Свеж
Кабилок Над Даска За Сечење Мијалник Табла За Сечење За Сечење За Сечење Подлога За Сечкање Даска За Сечење Овошје Кујнска Даска За Сечкање Склопувачка Даска За Се?
zoom_in

Кабилок Над Даска За Сечење Мијалник Табла За Сечење За Сечење За Сечење Подлога За Сечкање Даска За Сечење Овошје Кујнска Даска За Сечкање

DEN 243.04

Стока
check Во продавницата

Произведен со врвен и цврст материјал, издржлив и доволно практичен за употреба Оваа пригодна Табла за Сечење може да биде сечење месо, овошје, зеленчук итн., практична за употреба. Таблата за Сечкање е погодна за дома, ресторани, трговски центри, супермаркети,. Оваа Табла за Сечење кујна е лесна и удобна за чистење и лесна за чување кога не се користи. Добро полиран и рабовите се мазни, и овој производ нема лесно да ги повреди рацете. Опис Ова Е мултифункционална Табла за Сечење за домашна употреба, изработена од премија и материјали, безбедна и издржлива за долго време за употреба. Фина изработка и дизајн против лизгање, и Оваа Табла за Сечење е безбедна за вас. Оваа Даска за Сечкање е погодна за сечење овошје, месо, зеленчук, риба, убав помошник за вашиот кујнски живот. Карактеристики-Боја : Жолта-Материјал : Силикон-Големина : 29, 60Х21, 80Х0, 44см/11, 63Х8, 57Х0, 17ин-Произведен со врвен и цврст материјал, доволно издржлив и практичен за употреба. - Оваа пригодна Табла за Сечење може да биде сечење месо, овошје, зеленчук итн., практична за употреба. - Даската за Сечкање е погодна за дома, ресторани, трговски центри, супермаркети,- Оваа Даска за Сечење кујна е лесна и удобна за чистење и лесна за чување кога не се користи. - Добро полиран и рабовите се мазни, и овој производ нема лесно да ги повреди рацете.

Поврзани производи..