• Свеж
Технички Преносни Џебни Стрели Треперење Издржливи Стрели Од Говедска Кожа Складирање Џеб На Колкот Треперење Страничен Удар Стрелка Треперење На Половината Кож?
zoom_in

Технички Преносни Џебни Стрели Треперење Издржливи Стрели Од Говедска Кожа Складирање Џеб На Колкот Треперење Страничен Удар Стрелка

DEN 783.84

Стока
check Во продавницата

Мини : можете да поставите стрели во задниот џеб многу потивко и побрзо, а потоа да се плеткате со треперење на колкот Безбедност За Употреба : Треперењето на Стрелката Од Задниот џеб многу ќе ве заштити стрелка и децата нема да допираат стрели. Висококвалитетен Материјал : Изработен од висококвалитетна говедска кожа, која е издржлива и отпорна на абење, едноставен антички стил. Убав Подарок : Ако барате корисен подарок за вашиот пријател стрелец, овој трепет на колкот ќе биде добар избор за вас. Лесен За Носење : треперењето со џебна стрелка е лесен и може да се закачи на појасот на половината, многу пренослив. Преносни Џебни Стрели Треперат, Издржливи Стрели Од Говедска Кожа Складирање Џеб На Колкот Треперење Страничен Удар Стрелка Треперење на Половината кожен џеб треперење за стрели џеб стрелка треперење држач за стрелки треперење карактеристики : 100% сосема нов И квалитетен Висококвалитетен Материјал : Изработен од висококвалитетна говедска кожа, која е издржлива и отпорна на абење, едноставен антички стил.Лесен За Носење : треперењето со џебна стрелка е лесен и може да се закачи на појасот на половината, многу пренослив.Безбедност За Употреба : Треперењето на Стрелката Од Задниот џеб многу ќе ве заштити стрелка и децата нема да допираат стрели.Мини : можете да поставите стрели во задниот џеб многу потивко и побрзо, а потоа да се плеткате со треперење на колкот.

Material:
Cowhide
Color:
As The Picture Shows
Package Weight:
approx.85g
Size:
approx.20x10cm/7.87x3.49i
Package Includes:
1Pc x Arrow Quiver
note:
Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Поврзани производи..