• Свеж
Декор За Свадбена Маса НУОБЕСТИ 50 парчиња Свадбена Конфета Конуси Од Хартија Занаетчиски Конуси Од Ливчиња Од Ливчиња Сушени Цветни Ливчиња Држач За Конуси Чаши З?
zoom_in

Декор За Свадбена Маса НУОБЕСТИ 50 парчиња Свадбена Конфета Конуси Од Хартија Занаетчиски Конуси Од Ливчиња Од Ливчиња Сушени

DEN 255.68

Стока
check Во продавницата

хартија КОНУСИ ЗА ЧАРШАФИ-Едноставни за составување, само треба да го навивате, погодни за свадбени забави, туш за бебиња, забави итн. КОНУСИ ОД КОНФЕТИ - можете да користите декорација на јаже од коноп, да ја направите поуникатна и попрактична. ДРЖАЧ ЗА ДРЖАЧ ЗА КОНУСИ ОД ХАРТИЈА-Изработен Од крафт хартиен материјал, практичен и издржлив за употреба. ДРЖАЧ ЗА СУШЕНИ ЦВЕТНИ ЛИВЧИЊА - овој сет вклучува доволна количина може да ги задоволи вашите барања за количина. ДЕКОР ЗА СВАДБЕНА МАСА САМ - може да се користи за полнење ливчиња, лаванда, конфети, мали букети и многу повеќе. КОНУСИ ЗА ЧАРШАФИ-Едноставни за составување, само треба да го навивате, погодни за свадбени забави, туш за бебиња, забави итн. КОНУСИ ОД КОНФЕТИ - можете да користите декорација на јаже од коноп, да ја направите поуникатна и попрактична. ДРЖАЧ ЗА ДРЖАЧ ЗА КОНУСИ ОД ХАРТИЈА-Изработен Од крафт хартиен материјал, практичен и издржлив за употреба. ДРЖАЧ ЗА СУШЕНИ ЦВЕТНИ ЛИВЧИЊА - овој сет вклучува доволна количина може да ги задоволи вашите барања за количина. ДЕКОР ЗА СВАДБЕНА МАСА САМ - може да се користи за полнење ливчиња, лаванда, конфети, мали букети и многу повеќе. Опис цевката за букет хартија е многу деликатна и ги прави вашите мали сушени цвеќиња уникатни и шармантни. софистицираност на вашите забави, свадби, семејни собири, родендени, тушеви за бебиња и Вечери За Божиќни прослави.

Поврзани производи..