• Свеж
ПАТКАВ 10 парчиња Филтер Торба За Аквариумски Додатоци Аквариумски Патент Филтер Торба За Снабдување Со Аквариум Цедалка За Активиран Јаглерод Филтер Кеси Удобна ?
zoom_in

ПАТКАВ 10 парчиња Филтер Торба За Аквариумски Додатоци Аквариумски Патент Филтер Торба За Снабдување Со Аквариум Цедалка За Активиран

DEN 134.88

Стока
check Во продавницата

ВОДНИТЕ ФИЛТЕР КЕСИ користат компактна големина и преклопна употреба, лесни за носење и складирање кога не ДОДАТОЦИ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ??Чувајте ги медиумите во овие медиумски кеси и почви во резервоарот за риби од миење. ЈАГЛЕРОДНА МЕДИУМСКА ТОРБА ??Фини детали, разноврсни медиумски кеси се дизајнирани за апликации за филтрирање. БИОХЕМИСКИ ПАМУЧЕН ФИЛТЕР изработени од добри и врвни мрежести ткаенини за временска употреба. ФИЛТЕР ВЛЕЧЕЊЕ КЕСИ фината мрежа е поефикасна во филтрирањето на нечистотиите. Фина пора, добар ефект на филтрирање. Пакет Листа 10 х Филтер Мрежа Кеси Карактеристики-Боја : Бела, црна удобен филтер торбичка-Материјал : мрежа крпа биохемиски памук филтер-Големина : 20, 00Х15, 00Х0, 10см/ 7, 86Х5, 89Х0 преносни филтер торба. - Устата на торбата е опремена со дизајн на врвки за влечење за лесно чистење и одржување на мрежни филтер кеси за повеќекратна употреба. - Едноставно е во дизајнот, но многу практично во употреба, што ви носи голема погодност нето торба за резервоари за риби. - Компактна големина и преклопна употреба, лесна за носење и чување кога Не Се Високи Мрежести Кеси. - Со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба филтер кеса за аквариум. - Изработена од добра мрежеста ткаенина, многу издржлива и сигурна за вреќа за филтер за медиуми за одреден период.

Поврзани производи..