• Свеж
Outspot Нова Компонента HD ТВ RCA AV Пигмент Врска Кабел Кабел Олово Одговара САМО ЗА ПРВАТА ГЕНЕРАЦИЈА XBOX! НЕМА да работи ЗА XBOX 360! НЕМА да работи ЗА XBOX ONE!
zoom_in

Outspot Нова Компонента HD ТВ RCA AV Пигмент Врска Кабел Кабел Олово Одговара САМО ЗА ПРВАТА ГЕНЕРАЦИЈА XBOX! НЕМА да работи ЗА XBOX 360! НЕМА

DEN 183.84

Стока
check Во продавницата

За ПРВАТА ГЕНЕРАЦИЈА XBOX САМО! НЕМА да работи ЗА XBOX 360! НЕМА да работи ЗА XBOX ONE! ● Компактен и пренослив дизајн. Стерео Звук И Подобро Графички За Вас Игри. Поддршка 480, 720p И До 1080i Резолуција. ● Специјално дизајниран да обезбеди најостро видео и звук за вашиот XBOX систем ЗА игри. ●Поврзете се со ВАШИОТ HDTV (Тв Со Висока Дефиниција) или EDTV (ТВ Со Подобрена Дефиниција) и уживајте во најневеројатната достапна графика. ●Пакет : 2 x HD Компонента AV Кабел ЗА XBOX. ● 100% нови стабилни и сигурни перформанси. Компатибилен Само За Оригиналната Конзола На Мајкрософт Xbox. Компактен и пренослив дизајн. Стерео Звук И Подобро Графички За Вас Игри. Поддршка 480, 720p И До 1080i Резолуција. Специјално дизајниран за да обезбеди најостри видео и звук за ВАШИОТ XBOX игри систем. НАЈКВАЛИТЕТЕН HD кабел достапен на пазарот. Поврзете се со ВАШИОТ HDTV (Тв Со Висока Дефиниција) или EDTV (ТВ Со Подобрена Дефиниција) и уживајте во најневеројатната достапна графика . Ултра густа и флексибилна пвц јакна со конектори кодирани во боја помагаат да се поедностави инсталацијата. САМО ЗА ПРВАТА ГЕНЕРАЦИЈА XBOX! НЕМА да работи ЗА XBOX 360! НЕМА да работи ЗА XBOX ONE! Пакет 2 х ХД Компонента АВ КАБЕЛ ЗА XBOX.

Поврзани производи..