• Свеж
BESTEK 1000w Чист Синусен Бран Моќ Инвертер DC 12V ДО 110v Ac Автомобил Инвертер Со Дигитален LCD Дисплеј 4.2 Двојна USB Порти За Полнење и Мрзливи Заградата 360° Вртливата Gooseneck Држ?
zoom_in

BESTEK 1000w Чист Синусен Бран Моќ Инвертер DC 12V ДО 110v Ac Автомобил Инвертер Со Дигитален LCD Дисплеј 4.2 Двојна USB Порти За

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Бестек моќ инвертер : америка #1 моќ инвертер бренд Снабдување 1000w континуирано dc до НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, со 2 приклучоци ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА и 2 паметни USB порти за полнење, дигитален ЛЦД-дисплеј. Флексибилен држач за мрзливи држачи : 600мм мек алуминиум со флексибилен држач за телескопска рака, цврст клип може да го прилагоди на оптимален агол на гледање, можете да уживате во вашиот филм, Разговор, музика. Инвертер на чист синусен бран : Супериорен Во однос на модифицираниот инвертер на синусен бран,поголема способност за возење, подобра заштита на чувствителна опрема, помалку звучен и електричен шум, помала потрошувачка на енергија. Универзален држач за мобилен телефон : лесен за прилагодување, универзална стегач одговара на повеќето телефони или ГПС уреди како што се i Phone, Motorola, Samsung, Blackberry и други уреди. Дигитален лцд-дисплеј : може да ви го покаже влезниот/излезниот напон, излезната моќност и навреме да укаже на заштита, погодно за да го совладате работниот статус на инверторот за напојување. Мулти-Заштита : вграден осигурувач од 4*50 засилувачи за заштита на батеријата и уредите. Технологијата за безбедно полнење обезбедува заштита од прегревање, полнење под/над напон,преоптоварување и краток спој.18-месеци гаранција и пријателски услуги на клиентите.

Поврзани производи..