• Свеж
ВАЛИКЛУД 4 Комплети Прилагодлив Комплет За Продолжување На Бравата На Половината Фармерки Токи Без Нокти Отстранлив Копче За Замена Прицврстување Метално Копче Ф?
zoom_in

ВАЛИКЛУД 4 Комплети Прилагодлив Комплет За Продолжување На Бравата На Половината Фармерки Токи Без Нокти Отстранлив Копче За Замена Прицврстување

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Ноктите-Слободен Половината Тока Облека копче тока инстант не копче За Шиење Замена Жан Копчиња Фармерки Продолжувач Копче Изработен е од материјал, кој може да се користи долго време. Копчиња За Продолжување На Половината Без Нокти. Тие се практични алатки ЗА додатоци ЗА ФАРМЕРКИ, И тие ќе ви бидат корисни асистенти. Иако е едноставен во дизајнот, толку е практичен кога го користите. Копче За Продолжување На Половината. Изработка на фини детали, мазна површина нема да ви ги скрши панталоните и не е лесно да се деформира. Не Шие Половината Тока. Опис 4 Комплети Прилагодлив Комплет За Продолжување На Бравата На Половината Фармерки Токи Без Нокти Отстранлив Копче За Замена Прицврстете Го Копчето За Фармерки Со Метални Копчиња За Лабави Карактеристики На Панталоните-Материјал : Метален Пакет, Вклучувајќи 4 x сет на прилагодливо копче.

Поврзани производи..