• Свеж
СЛАВНА Црна Славина За Вода За Пиење За Кујнски Мијалник, Славина За Обратна Осмоза Без Олово Од Нерѓосувачки Челик ЗА Системи За Филтрирање На Вода ЗА Пиење RO Пија?
zoom_in

СЛАВНА Црна Славина За Вода За Пиење За Кујнски Мијалник, Славина За Обратна Осмоза Без Олово Од Нерѓосувачки Челик ЗА Системи За

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

●ЗДРАВ МАТЕРИЈАЛ●СЛАВИНАТА без олово е изработена од не 'рѓосувачки челик сус 304, кој е цврст и против' рѓа, а внатрешниот ѕид нема да депонира нечистотија или секундарно загадување ●БЕЗ ИСТЕКУВАЊЕ●Нашата славина за обратна осмоза од не ' рѓосувачки челик усвојува двојни запечатувачки прстени отпорни на истекување, кои се отпорни на капе и доказ за истекување??. Ро славината обезбедува сигурна и издржлива. Славината за обратна осмоза обезбедува безбедност на квалитетот на водата. Има мембрана за обратна осмоза за отстранување на сите видови штетни материи, така што можете да ја користите со доверба. ●СТИЛСКИ ДИЗАЈН●Тенок излез на вода, висок заоблен излив на вртливата славина на вратот на лебедот од 360° и единечна рачка од 90° за лесно контролирање на протокот на вода, цврстата конструкција и издржливиот дизајн обезбедуваат непречено функционирање без проблеми. ●ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ тоа може да се инсталира од себе без водоводџија. Потребни се помалку од 30 минути за да се заврши инсталацијата, што е едноставно и лесно. ●ИЗВЕСТУВАЊЕ ПРЕД КУПУВАЊЕ на 4 Големини На Адаптери За Брзо Поврзување (1/4", 3/8", 1/2" НПТ - 3/8 " НПТ) достапни без црево. Одговара на 0,59" до 1,49 " кујнски мијалник дупки.79" дебела плоча, проверете дали може да се поврзе со вашиот RO уред или систем за филтрирање вода пред да ја купите славината. ●ЗДРАВ МАТЕРИЈАЛ●СЛАВИНАТА без олово е изработена од не 'рѓосувачки челик сус 304, кој е цврст и против' рѓа, а внатрешниот ѕид нема да депонира нечистотија или секундарно загадување. ●БЕЗ ИСТЕКУВАЊЕ●Нашата славина за обратна осмоза од не ' рѓосувачки челик усвојува двојни запечатувачки прстени отпорни на истекување, кои се отпорни на капе и доказ за истекување??.

Поврзани производи..