• Свеж
ФАВОМОТО 2 парчиња Сунѓер За Перење Автомобили Чистење Сунѓери За Чистење Сунѓери За Чистење Сунѓер Од Микрофибер Автомобилски Пилинг Сунѓер Восок Апликатор Подл?
zoom_in

ФАВОМОТО 2 парчиња Сунѓер За Перење Автомобили Чистење Сунѓери За Чистење Сунѓери За Чистење Сунѓер Од Микрофибер Автомобилски Пилинг Сунѓер

DEN 166.08

Стока
check Во продавницата

Подлога за Чистење кујна : може да се исчисти со нежни допири во чиста вода Сунѓерска Подлога за полирање : може целосно да се исуши и стврдне кога не се користи. Пва Сунѓер За Чистење : екстра голем сунѓер може да собере повеќе сапун и вода. Четка за шофершајбна : формата На Правоаголник е лесна за држење. Автомобил Сунѓер Почиста : тоа нема да остави влакненца и воден печат по бришење, така што е и. Список на пакети 2 сунѓери За Чистење Карактеристики-Боја : Сунѓер За чистење Виолетова чистење-Изработен од ПВА материјал, издржлив, безбеден и практичен комплет за миење автомобили. - Материјал : пва четка за шофершајбната-По стискање, Не е лесно да се деформира и депилира сунѓер. - секое миење автомобили и нема да ги гребе или оштети дури и најчувствителните површини сунѓер за автоматско перење. - Големина : Околу 17, 00Х7, 00Х3, 50см/6, 68Х2, 75Х1 мијалник за прозорци. - Има силен капацитет за апсорпција на вода и лесно се одржува автомобилски сунѓер за чистење. - обликот е лесен за држење Сунѓер За чистење Кујна.Опис на стоката Чистач за чистење мултифункционален и практичен сунѓер за чистење за чистење автомобил, мебел, производи од стакло, кујнски прибор и многу повеќе.Измијте Сунѓер Усвојување на премиум ПВА материјал, безбеден и издржлив и удобен, не повредувајќи ја вашата деликатна кожа и предмети на кои им треба чистење.

Поврзани производи..