• Свеж
134 Јазици Пенкало За Превод, Wifi Двонасочен Гласовен Преведувач, Пренослив Преведувач За Скенирање За Патување, Електронски Речник, Извадок Од Текст, Офлајн Трансли?
zoom_in

134 Јазици Пенкало За Превод, Wifi Двонасочен Гласовен Преведувач, Пренослив Преведувач За Скенирање За Патување, Електронски Речник, Извадок Од

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Брза Идентификација : Паметното пенкало за превод може веднаш да скенира и препознае и може да чита повеќе блокови толку брзо колку што скенира; Едно скенирање и читање, читање и преведување, може да скенира една линија или да избрише повеќе линии, може да се подели на зборови за да се идентификува фонетската транскрипција, дел од говорот, толкувањето Точност над 98 проценти. Заштеда на облак : паметното пенкало за превод може да реализира офлајн извадоци од повеќе Кинески И да ја синхронизира содржината на текстуални извадоци во облакот за да постигне истовремено скенирање и истовремено скенирање на мобилните телефони и компјутерите. Офлајн Скенирање : паметното пенкало за превод има богати податоци за офлајн пакети внатре, поддржува 12 видови локално скенирање, локален електронски речник и може да се користи во секое време, насекаде без мрежни ограничувања. HD Екран, Едноставен Интерфејс : Преведувачот користи HD екран на мрежницата со висока резолуција, што не ги повредува очите долго време. Визуелна операција со повеќе допири, целосен приказ во реално време, Кинеска и англиска синхронизација, нема потреба да вртите страници. Едноставен ДИЗАЈН НА ИНТЕРФЕЈС ЗА ИНТЕРФЕЈС, повеќе лесна интеракција, посилно корисничко искуство. Висока Точност : пенкалото за Превод усвојува повеќе мотори СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА, како што се за i FLYTEK и за Google, во комбинација со комерцијална технологија за превод на невронска мрежа и сервери распоредени на повеќе места, што резултира со побрз одговор на преводот и поголема точност на преводот. Спецификација : Тип На Ставка : Преведувач На Јазик Пенматеријал : Абсколор : Тип На Бела Батерија : Вграден Во 1150mah Литиум-Јонска Батерија (вклучен)Процесор : Четиријадрен КОРТЕКС На РАКАТА А7 1,6 GHz Складирање : 1gb и 8 GNetwork Режим : Проширување На Wifimemory Картичка : левата страна на машината е вклучена, максималната поддршка Е 128g (не е вклучена) Bluetooth : bluetooth 4.0, Може Да Се Поврзе Со Bluetooth Слушалки, Звучници Интерфејс За Полнење : usb cmicrophone : Двојно Намалување На Бучавата На Микрофонот Големина На Екранот : 3 ИНЧИ За Oncell Целосен Екран На Допир Резолуција : 268x800tp : 2.5 Dbottom Скенирање : 120 рамки, macrosettings : wifi, осветленост, ЈАЧИНА НА ЗВУК, системски јазик, bluetooth, Време На Подготвеност, Автоматски исклучување, Ажурирање На Верзијата, За Оваа Единица, Ресетирање, Расчистување Податоци, Насока За Држење На Пенкалонлајн преведувачки јазици (134 јазици)како Да Се Користи : долго притиснете Го Копчето За Вклучување 3 Секунди За ДА ЈА СТАРТУВАТЕ Машината.

Item Type:
Language Translator Pen
Material:
ABS
Color:
White
Battery Type:
Built in 1150mAh lithium Ion Battery (included)
Processor:
Quad Core ARM Cortex A7 1.6GHz
Storage:
1GB And 8G
Network Mode:
WIFI
Memory Card Expansion:
The left side of the machine is plugged in, the maximum support is 128G (not included)
Bluetooth:
Bluetooth 4.0, can be connected to Bluetooth headsets, speakers
Charging Interface:
USB C
Microphone:
Dual Microphone Noise Reduction
Screen Size:
3 inch for ONCELL Full Touch Screen
Resolution:
268x800
TP:
2.5D
Bottom Scan:
120 Frames, Macro
Settings:
WIFI, Brightness, Volume, System Language, Bluetooth, Standby Time, Automatic Shutdown, Version Update, About This Unit, Reset, Data Clearing, Pen Grip Direction
Online translation languages (134 languages):
How to Use:
Long press the power button for 3 seconds to start the machine. After the machine is started, connect to wifi for online translation function. You can also choose offline translation. Refer to the detailed instructions for specific operations. :
Package List:
1 x Language Translator Pen:
1 x Data Cable:
1 x Protective Case:
1 x Instruction Manual:
Note:
22 languages offline synchronous scanning, text excerpts:
Simplified Chinese Traditional Chinese Cantonese Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Russian Spanish Swedish Turkish.
Offline scanning translation and TTS broadcast in 12 languages:
Simplified Chinese Traditional Chinese Cantonese English America Japanese Korean French German Spanish Portuguese Italian Russian.
Offline voice translation in 9 languages:
Simplified Chinese Traditional Chinese American English Japanese Korean Spanish French Russian German.
Offline recording transliteration in 9 languages:
Simplified Chinese Traditional Chinese American English

Поврзани производи..