• Свеж
Смешна храна за храна топлинска ламба Храна потопла, квадратна висина за затоплување на храна, потопла електрична храна за забави, ленти за угостителство инфрацрв?
zoom_in

Смешна храна за храна топлинска ламба Храна потопла, квадратна висина за затоплување на храна, потопла електрична храна за забави, ленти

DEN 7842.08

Стока
check Во продавницата

【Прилагодлива температура】 : Со копчето за прилагодување на температурата од 360 °, можете слободно и точно да ја прилагодите температурата помеѓу 30 ° C и 85 ° C Независен прекинувач, удобен и брз. 【Гарантирано да биде вкусно】 : Дали имате такви проблеми? Храната станува ладна од долгорочно складирање и има вкус на лошо по честа загревање, оштетувајќи го угледот и приходите на вашиот ресторан. Нашата светилка за потопла храна може да ви помогне да го решите овој проблем. Може да ја задржи температурата на храната во секое време, да спречи храната да се лади, да избегне чести загревање и да го задржи оригиналниот вкус на храната. 【Материјал】 : Главното тело е изработено од густ не'рѓосувачки челик, кој е отпорен на корозија и нема да 'рѓа. Добра изведба на термичка изолација, трајни. Цевката за греење е исто така изработена од не'рѓосувачки челик и не е лесно да се пробие. 【Сценарио за апликација】 : Може да се инсталира над табелата за складирање на плочата, над излезот од зеленчук, над шпоретот или решетката за леб за да ја задржи храната топла. Идеално за домашни кујни, кафетерии, хотелски ресторани, училишни кантини, разни забави, па дури и бар -бројачи во канцелариски кујни. Дупки за ладење на дифузија, брза дисипација на топлина и долг животен век. Изолиран триаголен приклучок за безбедност е поудобен за употреба и значително ја подобрува ефикасноста на работата. 【Прилагодлива температура】 : Со копчето за прилагодување на температурата од 360 °, можете слободно и точно да ја прилагодите температурата помеѓу 30 ° C и 85 ° C. Независен прекинувач, удобен и брз. 【Гарантирано да биде вкусно】 : Дали имате такви проблеми? Храната станува ладна од долгорочно складирање и има вкус на лошо по честа загревање, оштетувајќи го угледот и приходите на вашиот ресторан. Нашата светилка за потопла храна може да ви помогне да го решите овој проблем. Може да ја задржи температурата на храната во секое време, да спречи храната да се лади, да избегне чести загревање и да го задржи оригиналниот вкус на храната. 【Материјал】 : Главното тело е изработено од густ не'рѓосувачки челик, кој е отпорен на корозија и нема да 'рѓа. Добра изведба на термичка изолација, трајни. Цевката за греење е исто така изработена од не'рѓосувачки челик и не е лесно да се пробие. 【Сценарио за апликација】 : Може да се инсталира над табелата за складирање на плочата, над излезот од зеленчук, над шпоретот или решетката за леб за да ја задржи храната топла.

Поврзани производи..