• Свеж
Силиконски Случај Компатибилен Samsung Galaxy Tab S7/S7+ / S8/S8+/S8 Ултра Силиконски Ракав Случај Заштитна Кожа покритие случај Не-Лизга Мазна Зафат, Додатоци [со 2 Молив Врвот Ка?
zoom_in

Силиконски Случај Компатибилен Samsung Galaxy Tab S7/S7+ / S8/S8+/S8 Ултра Силиконски Ракав Случај Заштитна Кожа покритие случај Не-Лизга

DEN 907.20

Стока
check Во продавницата

1Компатибилен За Samsung Galaxy Tab S7/S7+S7 FE/S8/S8+/S8 Ултра Генерација, Idealономски дизајниран зафат,Идеален За рамнотежа, удобност, издржлив и лесен за употреба. Овој силиконски ракав е изработен од еколошки и мек силикон, кој е издржлив, лесен, удобен и лесен за употреба. Симпатичен дизајн на морков е совршен за деца и возрасни. Силиконскиот Капак За Молив за i Pad може цврсто да го прегрне Вашиот Молив и да го заштити од гребнатини, удари, вода,нечистотија и други оштетувања. Не плашете се од детето скрши го.Помогнете да се намали притисокот на зглобовите на прстите и заморот на зглобот.Лесен за инсталирање и отстранување.Лесно полнење : супер тенкиот дизајниран ракав ви овозможува директно полнење само магнетски прицврстува на i Pad Pro без полетување на кутијата за моливи.(Забелешка : Магнетното полнење не е погодно За IPad со заштитен капак).Компатибилен За Samsung Galaxy Tab S7/S7+S7 FE/S8/S8+/S8 Ултра Генерација, Idealономски дизајниран зафат,Идеален За рамнотежа, удобност, издржлив и лесен за употреба. Овој силиконски ракав е изработен од еколошки и мек силикон, кој е издржлив, лесен, удобен и лесен за употреба. Симпатичен дизајн на морков е совршен за деца и возрасни. Силиконскиот Капак За Молив за i Pad може цврсто да го прегрне Вашиот Молив и да го заштити од гребнатини, удари, вода,нечистотија и други оштетувања. Не плашете се од детето скрши го.Помогнете да се намали притисокот на зглобовите на прстите и заморот на зглобот.Лесен за инсталирање и отстранување.Лесно полнење : супер тенкиот дизајниран ракав ви овозможува директно полнење само магнетски прицврстува на i Pad Pro без полетување на кутијата за моливи.

Поврзани производи..