• Свеж
Кабилок Мултифункционален Преклопен Решетка За Сушење Багажник За Чување Крпи Балкон За Сушење Решетка За Чевли Виси Шминка Розова Јаглероден Челик Решетка За Че?
zoom_in

Кабилок Мултифункционален Преклопен Решетка За Сушење Багажник За Чување Крпи Балкон За Сушење Решетка За Чевли Виси Шминка Розова Јаглероден

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЕШЕТКА за СУШЕЊЕ на ПРЕКЛОПУВАЊЕ користи преклоплив и продолжен за лесно складирање БАГАЖНИК за СКЛАДИРАЊЕ крпи може да издржи тежина до 20 килограми, многу практична. БАЛКОН СУШЕЊЕ ЧЕВЛИ решетката Удар слободен дизајн, нема потреба за алатка или дупчење. ЈАГЛЕРОДЕН ЧЕЛИК БАГАЖНИК ЗА ЧЕВЛИ 19 прилагодливи поставки, се вклопува за ѕид со различна дебелина. БАГАЖНИК ЗА ЧЕВЛИ ЗА СУШЕЊЕ БАЛКОН од ЈАГЛЕРОДЕН ЧЕЛИК крилестиот воздух е совршен за сушење на облеката бидејќи ви нуди разноврсност да бидете во затворени простории и на отворено. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на решетката За складирање-опсег На Продолжување : 38-55см решетка за чевли за сушење балкон-Големина : Околу 55х35х1см решетка за чевли од јаглероден челик-Материјал : АБС+јаглероден челик-Боја : Розова. - Топол Совет : Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, осветленоста на мониторот, рачното мерење , може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надевам дека ќе можете да разберете! Благодарам! - 19 прилагодливи поставки, одговара за ѕид со различна дебелина решетка за чевли за сушење балкон од јаглероден челик - бесплатен дизајн, нема потреба од алатка или дупчење повеќефункционална решетка за сушење на преклопување.

Поврзани производи..