• Свеж
Организатор на Торби за складирање храна за повеќекратна употреба, Екстра-Големи & засилувач; Задебелени Галон Кеси, отпорни на Истекување И Бпа Бесплатно-6 Пакет С?
zoom_in

Организатор на Торби за складирање храна за повеќекратна употреба, Екстра-Големи & засилувач; Задебелени Галон Кеси, отпорни на Истекување И Бпа

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

♻ЕДНОКРАТНО И ЕКОЛОШКИ : Изработен од пева материјал за храна, материјалот ПЕВА може да се рециклира и не е штетен за животната средина, КОЈ Е БЕЗ БПА и може да замени до 300 кеси за еднократна употреба, да ја спаси нашата планета дизајн, кој дефинитивно е отпорен на истекување. Нема повеќе неуредни истури!. Мравките ДОАЃААТ СО РЕШЕТКА за СУШЕЊЕ : кесата за складирање храна лесно се чисти и се ставаат кесите на решетката за сушење на воздух. ♻ ИЗДРЖЛИВ И ЗАДЕБЕЛЕН : Дополнителното задебелување на чистото тело со патент отпорен на кинење и армирана конструкција на рабовите го прави потрајно за употреба. GUARANT 100% ЗАДОВОЛСТВОТО НА КЛИЕНТИТЕ ЗАГАРАНТИРАНА : 1-ГОДИНА БЕЗ РИЗИК 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ, & УСЛУГИ НА КЛИЕНТИТЕ ОД СВЕТСКА КЛАСА-Купување со доверба!.

Поврзани производи..