• Свеж
Монтирајте-Тоа! Целосно Движење Артикулирачки Држач За Монтирање На Ѕид На Тв за Рамни Екрани од 32-70 инчи, До 600X400 VESA, Капацитет од 100 Фунти Во Комплет Со Универзален ?
zoom_in

Монтирајте-Тоа! Целосно Движење Артикулирачки Држач За Монтирање На Ѕид На Тв за Рамни Екрани од 32-70 инчи, До 600X400 VESA, Капацитет од

DEN 1162.56

Стока
check Во продавницата

ТВ СО ЦЕЛОСНО ДВИЖЕЊЕ МОНТИРАЊЕ НА ЅИД : Гледајте го вашиот омилен филм или шоу од сите агли со оваа артикулирачка монтажа на тв ѕид Таа се вклопува на повеќето рамен екран тв бренд со 32-70 инчи екран, И ВЕСА компатибилен од 100x100 до 600x400. ДОЛГО ПРОДОЛЖУВАЊЕ ТВ МОНТИРАЊЕ РАКА : можете да ја продолжите оваа ЦЕЛОСНА ДВИЖЕЊЕ ТВ монтирање од 2 до 24 инчи. Раката за продолжување е идеална за инсталации за монтирање на ѕид на аголна телевизија. Монтажата НА ѕидот на АГОЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЈА е конструирана со челик со висока цврстина и е оценета на 100 килограми. ХАРДВЕР ЗА МОНТИРАЊЕ ТВ : овој универзален хардверски комплет ќе работи со КОЈА БИЛО монтажа на тв И ТВ ѕид на пазарот. Комплетот вклучува 92 парчиња ТВ Завртки М4, М5, М6, М8, Подлошки И Разделувачи. КОМПЛЕТ ЗА МОНТИРАЊЕ ОЗНАЧЕН ЗА ПОГОДНОСТ : Завртките, подлошките и разделувачите се пакуваат одделно и се етикетираат за да можете лесно да ги најдете парчињата што ви се потребни. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : Целиот потребен хардвер и прирачник е вклучен во кутијата. Слободно контактирајте со нас доколку имате какви било проблеми. ТВ СО ЦЕЛОСНО ДВИЖЕЊЕ МОНТИРАЊЕ НА ЅИД : Гледајте го вашиот омилен филм или шоу од сите агли со оваа артикулирачка монтажа на тв ѕид. Одговара на брендови Како Што Се Samsung, LG, Sony, Vizio, Sceptre, TCL, Sony, Sharp, Toshiba, Insignia, Елемент. ТВ СО ЦЕЛОСНО ДВИЖЕЊЕ МОНТИРАЊЕ НА ЅИД : Гледајте го вашиот омилен филм или шоу од сите агли со оваа артикулирачка монтажа на тв ѕид. Одговара на брендови Како Што Се Samsung, LG, Sony, Vizio, Sceptre, TCL, Sony, Sharp, Toshiba, Insignia, Елемент. Монтирајте-Тоа! Ултра Тенок артикулирачки држач за ѕид со целосно движење нуди екстремна разноврсност со максимално продолжување од 23,7" од ѕидот. Таа е погодна за Лцд, Плазма или ЛЕД Телевизори, во големини кои се движат од 32" до 70".

Поврзани производи..