• Свеж
Двоен рачка со двојно отворено трислоен кутија со алатки, кутија за складирање на хардвер за домаќинства, едноставна кутија за складирање на алатки за преклопувањ?
zoom_in

Двоен рачка со двојно отворено трислоен кутија со алатки, кутија за складирање на хардвер за домаќинства, едноставна кутија

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

[Метален материјал] Тешко е и цврст, убав и ослободен од 'рѓа [Стабилна структура за поврзување на шипката] Зајакнете ја врската и поправете ја и задебенете ја шипката за поврзување. Издржлив и цврст. [Двојни рачки] Тридимензионалната тркалезна рачка е задебелена, со силен капацитет за носење на оптоварување, и е мазна без да ги повреди рацете. [Дупка за заклучување] Од практични причини, дупка за заклучување е резервирана за да спречите губење на предмети, што е безбедно и практично. [Повеќеслоен простор] Може да се чува во слоеви и да се пребарува побрзо. [Метален материјал] Тешко е и цврст, убав и ослободен од 'рѓа. [Стабилна структура за поврзување на шипката] Зајакнете ја врската и поправете ја и задебенете ја шипката за поврзување. Издржлив и цврст. [Двојни рачки] Тридимензионалната тркалезна рачка е задебелена, со силен капацитет за носење на оптоварување, и е мазна без да ги повреди рацете. [Дупка за заклучување] Од практични причини, дупка за заклучување е резервирана за да спречите губење на предмети, што е безбедно и практично. [Повеќеслоен простор] Може да се чува во слоеви и да се пребарува побрзо. Информации за производот : Име : Лежиште со алатки за алатки : 10kgmaterial : не'рѓосувачки стејали со големина (CM) : 53x20x20 Medium големина (CM) : 46x20x20small големина (cm) : 42x20x20 Color : Blue Heavy : 2,6-3.

Поврзани производи..