• Свеж
Cabilock 3 парчиња полици за полици во боја на шалтер за пумпи за чевли шопинг сандал заграда во не'рѓосувачки штандови високи чевли за столб за столбови малопродажба п?
zoom_in

Cabilock 3 парчиња полици за полици во боја на шалтер за пумпи за чевли шопинг сандал заграда во не'рѓосувачки штандови високи чевли за столб

DEN 929.60

Стока
check Во продавницата

Метална решетка за чевли : Издржлив приказ Стенд за да ги потенцирате карактеристиките на вашите артикли Стенд за изложба на чевли : Направено од врвен материјал, тој е и практичен во употреба. Стенд за приказ на патики : Уникатниот дизајн на форма го прави моден и посебен. Решетка за прикажување на високи потпетици : држач за држач за прикажување на чевли, прикажете ги вашите производи, така што клиентите имаат прекрасно искуство за купување. Стенд за приказ на чевли : фино изработка и убав изглед, обезбедете ја нејзината популарност и алатка. Пакетот вклучува 3 x карактеристики на штандот за приказ на чевли -COROR : Steel Color Single Stand Shone -Material : Не'рѓосувачки челик, EVA метална чевли за приказ на држачот -Големина : Околу 13.91x2 Стенд за приказ на чевли. -Нафинирана изработка и прекрасен изглед, обезбедете ја нејзината популарност и алатката за чевли од не'рѓосувачки челик. -Иненик дизајн може совршено да го покаже прегледот на закачалката за продавници за чевли со високи потпетици. -Поставете ја вашата стока, така што клиентите имаат прекрасно искуство за шопинг за малопродажба. -Сигот на изгледот на производот е едноставен и дарежлив решетка за прикажување на чевли за продавница за малопродажба. -Изработено од врвен материјал, тој е издржлив и практичен во употреба на штанд за приказ на сандали.

Поврзани производи..